RockShock

Internetový rockový magazin

Nový klip Electric Lady, spolupráce s Ibanez a Blackstar Amps a cesta do USA!

Text: Electric Lady

Takovouto výzvou ELECTRIC LADY podněcuje v novém klipu Stand Up. Klip si zpěvačka a kytaristka Tereza Rays nechala natočit od své agentury Nemoros, která tentokrát měla na starosti celou režii, kameru i postprodukci. „Prostě jsme si ten klip natočili a naklíčovali sami,“ svěřila se Tereza. Rocková pecka tentokrát vystřídala poslední dílo Trilogy, které bylo spíš až symfonicky zpracované. Jak fanoušci Electric Lady píší v konverzacích u klipu – přitvrdila.

Tereza dále uvádí: „Po vydání mýho předposledního díla Trilogy (Rebelia, Politica, Influenza – www.youtube.com) jsem se vydala cestou údernější, rockovější. Jelikož jsem byla opravdu otrávená vším tím, co se na týhle planetě děje, chtěla jsem utýct přinejmenším na jinou planetu nebo aspoň kamkoliv pryč ze Země. Přišla mi na mysl touha napsat píseň, která vyzve všechny: ‚Vstaň!‘ Vstaň za sebe, vstaň za nás, postav se tomu! Prostě Stand Up, report z Měsíce…“

Tereza mimo natáčení nového klipu roku 2022 začala spolupracovat s novými značkami, a to se značkou kytar Ibanez a také se značkou Blackstar Amps.

Nejen nové spolupráce se značkami, ale také i s novými členy v kapele, a to s Caymanem (baskytara), a Mathiasem Westerdijkem, kteří do toho skočili vlastně rovnejma nohama a hned se ukázali právě v novém klipu Stand Up.

Ještě nyní v březnu kapela odlétá do USA, aby zahrála v Los Angeles na Global Rock Summit (24. a 25. 3. 2022) a v legendárním klubu Whisky A Go Go (27. 3. 2022), kam se dostala na základě pozvání české asociace APRKA. „Letos nás taky čeká tour po světě a konečně avizovaná originální show se světlama, takže se nudit nebudem a všechny zvem si poslechnout naši rockovou jízdu naživo,“ zve Tereza všechny fanoušky, aby přišli na koncert.

Související odkazy:
www.facebook.com/electricladycz
www.youtube.com/electricladymovies
www.instagram.com/the_electriclady_official


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 729

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *