RockShock

Internetový rockový magazin

Soutěž o dvě vstupenky na Studánka Fest

20.–21. 5. 2022 se mohou všichni příznivci rocku a metalu v Liberci těšit na pořádnou porci své oblíbené muziky. V městské části Krásná Studánka se zde v rámci Studánka Festu představí špičky tuzemské scény v čele s kapelami, jako jsou DYMYTRY, ALKEHOL, MOTORBAND či CITRON.

V line-upu nebude chybět ani populární KOMUNÁL, RAIN, THE REMEDY, DANGAR SIX, MORČATA NA ÚTĚKU, DE BILL HEADS, HANZ’S FUCKERS a další. Festival proběhne v rámci celoletní akce nazvané Studánecké léto, která představí v Krásné Studánce spoustu zajímavých hudebních vystoupení předních tuzemských interpretů. Vstupenky na Studánka Fest za 590 Kč (jednodenní) a 790 Kč (dvoudenní) zakoupíte na www.evstupenka.cz, ale pokud vám koluje v žilách soutěživá krev, máte nyní skvělou příležitost dostat se ke vstupenkám zdarma.

RockShock ve spolupráci s pořadateli festivalu pro vás připravil soutěž o dvě vstupenky, a postup, jak je získat, je tradičně velice jednoduchý. Stačí jen zaslat odpověď na jednoduchou soutěžní otázku na náš redakční e-mail soutez@irockshock.net. Do předmětu napište název soutěže ‘Studánka Fest‘ a to je vše.

Soutěžní otázka:
Skupina Dymytry se letos bude prezentovat i v zahraničí. Jak se jmenuje zpěvák, který bude Dymytry na zahraničních koncertech doprovázet?

Soutěž bude ukončena 1. března 2022.


DALŠÍ SOUTĚŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 2904