RockShock

Internetový rockový magazin

Zpěvačka LP vystoupí v září v Praze. Představí naživo novou desku Churches

Text: Arts Marketing

Americká zpěvačka LP vystoupí 6. září 2022 v pražském Foru Karlín. Naživo představí novou desku Churches, kterou vydala v prosinci loňského roku. Autorka mnoha hitů v čele s písní Lost On You si fanoušky po celém světě získala svým impozantním pronikavým hlasem, obrovským charisma, bezprostřední komunikací a především nezapomenutelnými koncerty. Tuzemští fanoušci uvidí LP před pražským koncertem také v červenci jako jednu z hlavních hvězd festivalu Colours Of Ostrava 2022. Vstupenky do Fora Karlín budou v prodeji od 11. února 10.00 hod. v síti Ticketmaster. Koncert pořádá festival Colours Of Ostrava.

V pořadí šesté zpěvaččino album Churches vyšlo loni 3. prosince. Dopředu na něj poutala řada singlů a videoklipů – The One That You Love, How Low Can You Go, One Last Time s herečkou, filmařkou a modelkou Jaime King, Goodbye, Angels a v den vydání desky píseň Conversation.

Výkonným producentem alba Churches se stal její stálý spolupracovník Mike Del Rio (Kylie Minogue, X Ambassadors, Skylar Grey). Vedle skladeb produkovaných Del Riem a Campanym se v roli producentů jednotlivých skladeb představili Isabella Machine Summers (Florence + The Machine), Lars Stalfors (Health, Local Natives, Cold War Kids), dvojnásobný držitel Grammy Dan Wilson (Adele, P!nk, Leon Bridges, James Bay) a Dan Nigro (Olivia Rodrigo, Carly Rae Jepsen, Sky Ferreira). Nahrávku zmasterovala několikanásobná držitelka Grammy Emily Lazar (HAIM, Maggie Rogers, The Killers, Vampire Weekend, Coldplay).

LP před Churches vydala pět alb a tři EP – včetně živého záznamu koncertu z roku 2020 nazvaného Live In Moscow. V prosinci 2018 vydala desku Heart To Mouth obsahující singl Girls Go Wild, který se stal nejhranějším italským rozhlasovým hitem roku 2019. Zpěvačka LP se poprvé proslavila po celém světě v roce 2016 hitem Lost On You, který se dostal na první místa hitparád v 18 zemích a dosáhl na diamantové ocenění ve Francii, čtyřikrát platinové v Itálii, platinové v Řecku a Polsku.

Jako autorka se podílela na hitech Rihanny (Cheers [Drink To That]), Rity Ory (Shine Ya Light), Cher (Pride, Red), Backstreet Boys (Love Will Keep You Up All Night), Leony Lewis (Fingerprint), Céline Dion (Change My Mind) a Christiny Aguilery (Beautiful People). YouTube kanál LP má denně více než 2,4 milionu zhlédnutí a denně dosáhne na 2 miliony streamů na všech platformách.

LP (USA) – 6. září 2022, 20.00 hod. – Praha, Forum Karlín
Vstupenky – Ticketmaster
Ceny:
Stání před pódiem 1490 Kč
Stání 990 Kč
Stání balkon 1690 Kč

Související odkazy:
www.iamlp.com
www.facebook.com/iamLP


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 591

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *