RockShock

Internetový rockový magazin

Místo metalových Vánoc se mohou sušičtí fanoušci těšit na metalové Velikonoce

Text: Milan ‘Bhut‘ Snopek

Vánoční čas večírků a tanečních radovánek nakonec nebyl naplněn dle původních plánů, a tak se tyto kratochvíle přetáčejí na velikonoční období. Zaměřit se proto můžeme na Sušici, a to přímo na klub Tradiční kloub. Zde pod taktovkou metalového ducha Vánoc a Velikonoc proběhne velice atraktivní nadílka. Metal Easter ročníku 2022 nabídne solidní průřez tuzemskou metalovou scénou.

Od svižného thrashe, který představí LAHAR a FATAL PUNISHMENT, se přeneseme do temných vod blacku v rytmu MATER MONSTIFERA a vše završí řízným dechem MORTIFILIA. Současná doba si žádá rozptýlení, tak neváhej a v sedm hodin večer zajdi na metal!

Lahar – thrashová úderka, kde vítězí rychlost a důraznost textů. Extra divoká banda, která nenechá v klidu jediný obratel v těle a rozehraje svoji Hru stínů. Krůpěje potu na čele budou kýženým výsledkem, protože nudit se fakt nebudeš.
www.laharthrash.bandcamp.com
www.facebook.com/LAHAR666.666

Mortifilia – čerstvá deska The Great Inferno netrpělivě čeká na svou koncertní premiéru a zároveň i příjemný křest. Výtečná deska, která zase posouvá výraz mordparty o nějaký kousek dál. Za bicí artilerii usedne dočasný host Roman (Asmodeus). Jinými slovy – bude to jedinečné.
www.mortifilia.cz
www.madmusickcz.bandcamp.com/mortifilia
www.facebook.com/mortifilia
www.bandzone.cz/mortifilia

Mater Monstifera – blacková bestie, která loni slavila 20 let existence. Od prvních chvil, kdy rozžala Svíci života, šlo o zajímavý úkaz u nás. Melodický black metal s patřičnou příměsí svižných vichřicových pasáží. Klasický důkaz toho, že klávesy mají v blacku své místo, což tě hodí do té správně potemnělé nálady.
www.matermonstifera.cz
www.soundcloud.com/mater_monstifera
www.facebook.com/www.matermonstifera.cz
www.bandzone.cz/matermonstifera

Fatal Punishment – služebně nejmladší kapela večera hlásá příslušenství k thrash metalu. Takže vyndej džínovinu ze skříně a vymysli si na ní místo pro další nášivku s jejich logem. Jejich razance zadupává do země, takže než bys odříkal jedinou koledu – budeš rozemlet na prach.
www.fatalpunishment.bandcamp.com/album/fatal-punishment
www.facebook.com/fatalpunishmentband
www.bandzone.cz/fatalpunishment

Metal Easter přinese velice pestrý průřez metalovou muzikou se skvělými zástupci, což by nemělo žádnému fandovi zůstat lhostejné. Tak nesmrď doma a v sedm večer v Kloubu na značkách.

Metal Easter 2022 – 16. 4., 19.00 hod. – Sušice, Tradiční kloub, vstupné 200 Kč

FB událost – www.facebook.com/events/4123715437735096


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 537

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *