RockShock

Internetový rockový magazin

Tomáš Novák připravuje svůj první sólový koncert

Text: Jana Hemelíková

Už 26. 11. 2021 se v pražské restauraci Tankovna U Zlatého jelena vůbec poprvé sólově představí známý český muzikant, skladatel, textař a zpěvák TOMÁŠ NOVÁK. Během tohoto večera zazní z jeho úst především jeho vlastní autorské písně včetně již vydaných singlů Za stěnou a Svět, dojde i na nějaké novinky z připravovaného alba, ale nebude chybět ani vzpomínka na jeho slavného otce, zpěváka Pavla Nováka. Z jeho repertoáru si Tomáš do setlistu vybral skladby Nádherná láska a Ošklivky.

Tomáš Novák není ovšem znám jen jako syn slavného otce, držitele Bronzového slavíka z roku 1967 Pavla Nováka, se kterým odehrál také spoustu koncertů, ale především jako hudebník (zejména bubeník), jehož jméno je spjato s mnoha známými skupinami či projekty. Byl například dlouholetým členem Support Lesbiens, spolupracoval s kytaristou a zpěvákem Geoffem Tysonem (student Joea Satrianiho), hrál také v kapelách Eleison, Švehlík či ve skupině zpěvačky Tonyi Graves a muzikálu Drákula.

V dnešní době působí v kapele WAW Viktora Dyka, se kterým již dříve hrál ve skupině Autsider. Na sólovou dráhu se vydal v roce 2017 a o dva roky později představil svůj první singl Za stěnou, na který navázal letos v lednu novinkou Svět, ke které natočil i videoklip.

Jako zpěvák se nedávno objevil na pódiu v roli hosta během koncertu šansoniérky Jany Chaloupkové. Svůj první sólový koncert měl připravený už v loňském roce, ale podobně jako mnoho jiných akcí musel i Tomáš Novák tuto premiéru přeložit až na letošní rok. Poprvé sólově jej tedy můžete slyšet už zanedlouho v jeho oblíbené restauraci Tankovna U Zlatého jelena.

FB událost – www.facebook.com/events/307836967185104

Související odkazy:
www.tomasnovakmusic.cz
www.facebook.com/tomasnovakmusic
www.youtube.com/channel/UC1jCHdHjNvWUwiYwKeBBbGA


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 603

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *