RockShock

Internetový rockový magazin

Rybičky 48 pokořili v Hořepníku návštěvnický rekord

20. srpna 2021, Hořepník, Letní parket

Text: Mária Nováková
Foto: Pavel Novák

Letní sezona v Letním parketu Hořepník je v plném proudu, a tak jsme tam v pátek 20. srpna 2021 vyrazili na další akci, která slibovala skvělý hudební zážitek. Ten den v Hořepníku vystoupila pop-punková jednička, kutnohorská kapela Rybičky 48, kterou skvěle doplnili borci podobného hudebního stylu, kapela z Uherského Brodu Street 69.

Areál se pro návštěvníky Letního parketu Hořepník otevřel již v 19.00 hodin a už od začátku bylo vidět, že Rybičky 48 mají hodně velkou fanouškovskou základnu. Do areálu proudily davy fanoušků ve skvělé náladě. Brzy byl v obležení i stánek s merchem Rybiček 48, fandové kupovali nová trička, mikiny a jiný merch.

Ve 20.30 hodin odstartovala dnešní akci pop-rocková kapela STREET 69, která vznikla v roce 2006. A hned od začátku prala do návštěvníků jednu pecku za druhou. Zmíním alespoň songy Lexaurin, All In, Kecy v kleci a také úplné novinky – Iluze a Přísahám. Na obě nové pecky byly natočeny videoklipy, které jsou fakt povedené. Na samotný závěr koncertu Street 69 poděkovali za pozvání a představili kapelu.

Krátce po 22. hodině spustila parádní dvouhodinové vystoupení oblíbená kapela RYBIČKY 48, která předvedla pořádnou pódiovou party v čele s charismatickým frontmanem Kubou Rybou, který se přivítal s fanoušky slovy „Nazdar, parto!“ Pak už do nás kapela sypala jeden hit za druhým, starší i novější pecky, pomalé i rychlé. Nechyběly megahity Emily, Slibuju, že nebudu pít, Chtěl jsem tím říct, Ženy, Svatební… Hořepník praskal ve švech, všichni si užívali tenhle nezapomenutelný top koncert plný parádní hudby, kytarových riffů a skvělých textů, podbarvených různými pyroefekty. Kluci zahráli taky novou píseň My, kterou složili během lockdownu. Na závěr si zazpívali s Kubou Rybou megahit Zamilovaný/nešťastná, který jinak s Kubou zpívá Bára Zemanová, také fanoušci. Bylo to bombastické vystoupení, na které budeme ještě dlouho vzpomínat.


DALŠÍ REPORTÁŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 3527

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *