RockShock

Internetový rockový magazin

Alkehol pařil v Malé sportovní hale

13. května 2020, Praha, Malá sportovní hala

Text: Mária Nováková
Foto: Pavel Novák

Tak jako ostatní kapely jsou i Alkáči kvůli koronavirové krizi bez živých koncertů, a jim i fanouškům společné akce sakra chybí. A tak si ve středu 13. května přichystala pražská alkometalová kapela ALKEHOL živý přenos z Malé sportovní haly v Praze-Holešovicích s příhodným názvem Onlajnová pařba.

Ve 20.00 odstartovala dnešní rocková show, jak jinak nežli hitovkou Hospodo nalejvej. Po úvodním slovu Oty Hereše následovala nálož těch největších pecek, jako jsou Lejboy, Víkend, Život je krátkej, Máme spoustu chlastu, Rockeři, Spalovač chlastu a další. Kapela vytvořila skvělou koncertní atmosféru, nechyběly skvělé grimasy muzikantů (zejména Bart a Kuna si to užívali). Dnešní plnohodnotný koncertní set byl zkrátka opět plný super oddychové muziky s parádními texty a chytlavými melodiemi.

Na závěr koncertu ještě zazněly pecky Na slamníku a Buráky, kterými se kapela Alkehol rozloučila s věrnými fanoušky, kteří sdíleli devadesátiminutový set ve svých počítačích, tabletech i v mobilech. A podle příspěvků jednotlivých uživatelů je jasné, že koncert se jim líbil a že už se nemůžou dočkat, až uvidí svou oblíbenou kapelu naživo. Onlajnová pařba byla bez jediného fanouška, a tak kluci vždy, když se obraceli na svoje publikum, byli odkázáni na kamery. Proto některé nejlepší záběry jsou i s kameramany a na některých fotkách je tam necháváme záměrně, aby bylo možno co nejhodnověrněji přiblížit atmosféru, která tam panovala.

Ještě je třeba dodat, že zpovzdálí přihlížely některé známé osobnosti. Samozřejmě nechyběl Tonda Rauer, na místě též byli Pavel Balko (Traktor), Aneta Práglová (Zputnik) aj. Fanoušci měli a stále ještě mají možnost podpořit svoji oblíbenou kapelu na www.donio.cz/Alkehol. Na úplný závěr poděkoval frontman kapely Ota Hereš agentuře ZL Production, celému technickému týmu a hlavně fanouškům.


DALŠÍ REPORTÁŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 59

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *