RockShock

Internetový rockový magazin

Hvězdní The Dead Daisies zamíří v červnu do Lucerna Music Baru

Text: D-Smack-U Promotion

Rock’n’roll je cesta, nikoliv cíl… všichni známe tohle rčení. V roce 2020 THE DEAD DAISIES pokračují ve své cestě s novou hudbou, koncerty a novým dobrodružstvím. V pražském Lucerna Music Baru vystupovali už několikrát, tentokrát se na jeho polokruhové pódium vrátí 9. června.

The Dead Daisies je australsko-americká rocková superskupina založená roku 2013 v Sydney. David Lowy coby zakladatel, kytarista a vůdčí postava vybíral do kapely řadu menších i velkých hvězd.

Loni mezi sebou The Dead Daisies přivítali nového člena, legendárního Glenna Hughese (Deep Purple, Black Country Communion). Glenn se ujal zpěvu a basové kytary po boku kytaristů Douga Aldriche (Whitesnake a Dio), Davida Lowyho (Mink a Red Phoenix) a bubeníka Deena Castronova (Journey, Bad English a Hardline).

Glenn je nesporným přínosem pro kapelu, pravým originálem uvedeným do Rock And Roll Hall Of Fame, s bohatou osobní historií v hudbě, která oplývá mnoha těžkými rockovými váhami.

Ve studiu v La Fabrique Studio na jihu Francie vzniká nové, dosud nepojmenované album, které vyjde v květnu, společně se zahájením turné. Na novém albuu The Dead Daisies se už podílí i Glenn, produkuje ho Ben Grosse.

Světové turné The Dead Daisies 2020 odstartuje kapela v této nové sestavě sérií letních koncertů, několikrát ve společnosti Judas Priest a Foreigner, s vystoupeními na velkých festivalech jako Graspop (Belgiem) a Hellfest (Francie) nebo v malém klubu v Essenu v Německu či pražském Lucerna Music Baru.

Vstupenky za 590 Kč + poplatky na webu a pokladně Lucerna Music Baru (na pokladně bez poplatku) a v sítích GoOut.cz, Ticketmaster a Ticketpotral. V případě nevyprodání vstupenek v předprodejích pak na místě v den koncertu za 690 Kč.

Více info:
www.thedeaddaisies.com
www.facebook.com/TheDeadDaisies
www.musicbar.cz
www.facebook.com/lucernamusicbar
www.facebook.com/dsmackupromotion


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 640

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *