RockShock

Internetový rockový magazin

Telegrafistův novinkový týdeník aneb T.N.T. 24/2021

Groove/deathmetaloví GO AHEAD AND DIE v čele s legendárním Maxem Cavalerou, kterého zde podporuje jeho syn Igor Amadeus a bubeník Zach Coleman, vydali v těchto dnech u Nuclear Blast Records stejnojmenné debutové album Go Ahead And Die. K němu vypustili i nový videoklip ke skladbě G.A.A.D s hostujícím rapperem Icem-T (www.youtube.com).

Američtí thrasheři VIO-LENCE představili loni nový digitální singl California über Alles, což je cover klasiky legendárních Dead Kennedys vydaný u Metal Blade Records. Tím trochu naznačili, že začínají studiově opět něco podnikat, a právě v těchto dnech prozradili, že začátkem roku 2022 vydají po delší době oficiální EP nahrávku Let The World Burn. EP bylo natočeno u Juana Urtegy v Trident Studios v kalifornském Pacheco. O mix se postaral zkušený True Madsen.

Vakcínu píchnutou přímo do tváře dostanou američtí fanoušci od svých milovaných GWAR. Ti už 16. září odstartují odloženou Scumdogs 30th Anniversary Tour, tedy turné ke 30. výročí vydání kultovní nahrávky Scumdogs Of The Universe vydané v roce 1990. Turné potrvá do 13. prosince a na koncertech je podpoří například kapely MADBALL, EYEHATEGOD či NAPALM DEATH. Gwar se zastaví i na festivalech RiotFest a Welcome To Rockville.

Novozélandské thrashmetalové hvězdy ALIEN WEAPONRY vydají 17. září 2021 nové, v pořadí druhé album Tangaroa. Nová deska vyjde u labelu Napalm Records a předobjednat si ji můžete pod odkazem www.napalmrecords.com. Tento týden skupina představila i singl a videoklip k titulní skladbě Tangaroa. Podívat se na něj můžete zde: www.youtube.com

Mocní WARKINGS se vracejí již potřetí na bojiště se svými silnými heavymetalovými zbraněmi. Třetí část metalové ságy s názvem Revolution bude vypuštěna do světa 20. srpna 2021 prostřednictvím Napalm Records. Zatím se můžete naladit zbrusu novým nabroušeným singlem se všeříkajícím názvem Fight (www.youtube.com).

Řečtí melodic/gotici SCAR OF THE SUN vydali v polovině května u Napalm Records nové album Inertia a právně v těchto dnech jej připomněli novým lyrics videem k poslední skladbě Anastasis. Skladbu si můžete poslechnout zde: www.youtube.com

Agonia Records s potěšením oznámilo podepsání nové smlouvy a australskými black/deathmetalisty DENOUNCEMENT PYRE. Kapela právě pracuje na čtvrtém řadovém albu, které vyjde právě u polského labelu a naváže na pět let starý počin Black Sun Unbound.

Americká sludgerocková kapela THE STONE EYE avizuje vydání nového alba videoklipem Witches & Raptures. Podívat se na něj můžete prostřednictvím odkazu www.youtube.com, k případnému poslechu je skladba i na streamovacích službách Spotify, Apple Music, Pandora, Deezer a Amazon Music. Nová deska South Of The Sun vyjde 15. 10. 2021 u Eclipse Records.

Experimentální francouzský hudebník IGORRR, vystupující se stejnojmennou kapelou, se po dlouhé době vydá na vlastní koncertní šňůru po Severní Americe. Stane se tak v únoru a březnu 2022 v rámci Spirituality And Distortion North American Tour 2022, na které bude podporovat své poslední, kritikou velice dobře hodnocené album Spirituality And Distortion. Společnost mu budou dělat skupiny MELT-BANANA a VOWWS.

Kanadská symphonic/deathmetalová smečka EX DEO se členy Kataklysm, Misery Index, Despised Icon, Venom Inc., Carach Angren ad. se po čtyřech letech připomene novým studiovým albem. Nahrávka s názvem The Thirteen Years Of Nero vyjde 27. srpna 2021 u Napalm Records.

Polská zpěvačka a kytaristka MARTA GABRIEL, jinak frontwoman metalových Crystal Viper, vydá 16. července 2021 své první sólové album Metal Queens. Jako ochutnávku k němu právě představila videoklip ke skladbě Count Your Blessings. Podívat se na něj můžete zde: www.youtube.com. Nové album si můžete předobjednat prostřednictvím odkazu www.shop-listenable.net.


DALŠÍ T.N.T.

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 731

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *