RockShock

Internetový rockový magazin

Shaark vydávají desku Hybrid War a pokřtí ji v rodném Bzenci

Text: Smile Music
Foto: archiv skupiny

Právě teď vychází dlouho avizovaná deska Hybrid War kapely SHAARK. Nahrávka, ode dneška dostupná na všech streamovacích platformách, je opět plná těžkých sociálních témat, která trápí a táhnou ke dnu naši společnost. Shaark momentálně patří k nejstarším aktivním thrashovým kapelám na naší scéně. Ústřední duo úročí i zkušenosti s koncertováním s americkou deathmetalovou legendou Master.

Desku Hybrid War kapela pokřtí už zítra 17. února v Bzenci, kde nezahrála bezmála dvacet let. Výběr pozvaných hostů je rovněž v jádru symbolický, line-up je složen ze spřátelených kapel, které Shaark pomohly buďto v začátcích, či později na jejich thrashové cestě. Jsou to tedy MASTER, TORTHARRY, HORRIBLE CREATURES, DISFIGURED CORPSE a MELANCHOLY PESSIMISM.

Desku pokřtí všechny pozvané kapely společně a nebude chybět ani českému národu tak blízký zlatavý mok, speciálně uvařený pro tuto událost: „Kamarád a náš alternující kytarista Johny uvařil speciálně na křest pivo Shaark 11°, je z pivovaru Bombarďák,“ láká na koncert Baja.

Album Hybrid War vychází na CD, LP a MC, objednávejte zde: www.sparkshop.cz

Související odkazy:
www.facebook.com/shaarkcz
www.bandzone.cz/shaark


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1489

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *