RockShock

Internetový rockový magazin

Labefest přidává druhou stage! Nabídne i chill-out zónu a program pro děti

Text: Martina Jablanovská

Smetanovo nábřeží pod děčínským zámkem se na konci května opět promění v nejkrásnější festivalový prostor, který bude rezonovat nejen hudbou. Areál Labefestu bude totiž rozšířen o program na Mariánské louce, jež nabídne nově kromě druhé stage i nevšední zážitky pro dospělé i děti.

Na Mariánské louce nebude chybět opět chill-out zóna s doprovodným programem. Pro ty, kteří hledají relaxaci a harmonii, bude k dispozici bosonohý chodník, originální výzdoba nebo dopolední workshop s možností meditace.

Pro mladší účastníky bude na Mariánské louce připraveno obrovské lákadlo – Adrenalin Challenge Kids. Oblíbená aktivita bude letos vyhrazena pouze pro děti. Ty v jejím rámci absolvují deset disciplín včetně minitraversu inspirovaného dospělými (www.adrenalinchallenge.cz).

Malí návštěvníci si užijí i divadelní představení či soutěže. Zájemci mohou také porovnat své znalosti ve festivalovém kvízu. Pro zajištění pohodlí všech návštěvníků festivalu bude samozřejmostí široká nabídka jídla a pití, a to včetně pohodlného posezení či poležení. Dostupné budou i stánky se zmrzlinou, cukrárna a čajovna.

I letošní ročník Labefestu, který se bude konat 31. 5.–1. 6., přinese řadu pestrých hudebních vystoupení. Do Děčína zavítá rocková legenda OLYMPIC, hvězdy tuzemské rapové scény YZOMANDIAS a MARPO & TROUBLEGANG či populární skupina MIG 21 v čele s Jiřím Macháčkem. Dále se návštěvníci mohou těšit na hitmakera XINDLA X, navrátilce IMODIUM či kapely DOCTOR VICTOR, POST-IT nebo FIVE O’CLOCK TEA a další.

Vstupenky lze zakoupit v předprodejních sítích www.vstupenkadecin.cz a www.ticketstream.cz. Více informací najdete na www.labefest.cz, www.idecin.cz nebo jam-pr@email.cz.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1275

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *