RockShock

Internetový rockový magazin

Noid pokřtil v Lucerna Music Baru nové CD a již se připravuje na koncert v O2 universu

22. listopadu 2023, Lucerna Music Bar

Text: Pavel Novák
Foto: Pavel Novák

VAŠEK ‘NOID‘ BÁRTA uspořádal v Lucerna Music Baru úžasný koncert, při kterém pokřtil své nové CD s názvem Hollywood. Musím říci, že to zvládnul na jedničku s hvězdičkou. Vašek je neskutečný showman a bavič a umí spojit a přivést do varu doslova všechny věkové skupiny fanoušků a fanynek napříč celým žánrovým spektrem od pop-rocku přes country až po metal.

A teď k samotnému dění v klubu. Ještě před koncertem se Vašek ochotně fotil s fanoušky a musím říct, že působil velice skromně a přátelsky, žádné hvězdné manýry – a to je již 4. v žebříčku popularity dle ankety Český slavík. Koncert začal ústřední písní z nového alba Hollywood. Docela mě zaujalo, jakým zajímavým způsobem Vašek každou skladbu uvádí. Po několika peckách šla s kůží na trh celá jeho kapela BEK BEK CLAN , která předváděla breakdance, a diváci se úžasně bavili. Během celého koncertního setu se vystřídaly v podstatě všechny hudební styly – od pop-rocku přes country, které zastupovala pecka Sombrero, až po metal.

Asi uprostřed koncertního setu došlo k pokřtění nového CD Hollywood, kterého se zhostila zpěvačka Eva Burešová. Před křtem si s Vaškem zazpívala duet Obejmout a po křtu duet Noc. Na konci koncertního setu kapela Bek Bek Clan značně přitvrdila a střihla si metalové pecky Prwotní strach, Rány a Nu-destruct. Na konci přišel Vaška podpořit jeho bratr. Musím říct, že akce se vydařila a celý narvaný LMB se bavil od začátku do konce.

Další velká Noidova akce, která se rýsuje na obzoru, je koncert na počest jeho 20 let na scéně, který se bude konat 16. 11. 2024 v O2 universu. Již teď lze na něj pořídit vstupenky.


DALŠÍ REPORTÁŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 5 / 5. Počet hlasů: 1

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 2063

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *