RockShock

Internetový rockový magazin

Harlej zavítal s deskou Zatím je to dobrý i do Havlíčkova Brodu

4. listopad 2023, Havlíčkův Brod, DK Ostrov

Text: Mária Nováková
Foto: Pavel Novák

V sobotu 4. listopadu pokračovalo podzimní turné jedné z nejoblíbenějších rockových kapel HARLEJ. Turné nazvala příhodným názvem Zatím je to dobrý podle svého posledního vydaného alba. Sobotní zastávkou úspěšného a hojně navštěvovaného turné byl Havlíčkův Brod, konkrétně Dům kultury Ostrov. Před samotným koncertem se konala autogramiáda, kterou využil bezpočet natěšených fanoušků a fanynek. A kluci z kapely se ochotně podepisovali na všemožné předměty jako fotografie, plakáty ale i čepice. Poté nastalo fotografování s fanoušky. Skvělé bylo, že Harlej oslovuje posluchače všech věkových kategorií, od malých dětí přes mlaďochy až po takové pardály, jako jsme my.

Ve 21.00 hodin po úvodní znělce vtrhnul na pódium milovaný Tonda Rauer s úsměvem od ucha k uchu, následovaný ostatními z kapely Harlej a začalo pořádné rockové tornádo. Tradičně začal dvouhodinový koncertní set megahitem Zfetovanej, který okamžitě vlil všem přítomným krev do žil. Prakticky ihned se vytvořil pořádný kotel, který doprovázel kapelu po celý koncert zpěvem s rukama nad hlavou. Nemá smysl vyzdvihovat některé pecky, protože to bych musela vyjmenovat všechny songy. A protože před měsícem vydali nové album, tak byly známé hity prošpikované songy právě z alba Zatím je to dobrý.

Je to jejich čtrnácté řadové album. Na albu pracovali s již osvědčeným týmem a dále se jim podařilo navázat spolupráci s dánským zvukovým mágem Jacobem Hansenem, který se postaral o mastering, a výtvarníkem Romanem Řehákem, který vytvořil uměleckou stránku obalu alba. Za největší hit považují song se stejnojmenným názvem Zatím je to dobrý, který ke kapele perfektně sedí. Také představili songy Můžeš mít a Tak mi zavolej. Byla to dvěma slovy úžasná show, která nikdy neomrzí. Skvělý pohyb na pódiu, vynikající zpěv i super sóla byly odměněny bouřlivým potleskem a zpěvem fanoušků.


DALŠÍ REPORTÁŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 5 / 5. Počet hlasů: 1

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 2601

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *