RockShock

Internetový rockový magazin

Harlej a Morava ovládli celý Hořepník

3. září 2022, Hořepník, Letní parket

Text: Mária Nováková
Foto: Pavel Novák

V sobotu 3. září 2022 se konala v Letním parketu Hořepník letošní předposlední akce pod širým nebem. Dostaveníčko si tentokrát daly oblíbené kapely Harlej a Morava. Již od 19.30 hodin se začaly před bránou tvořit skupinky netrpělivých rockerů, které čekaly na otevření areálu. Počasí bylo ideální na večerní koncert pod hvězdami.

Přesně ve 21.00 hodin začal koncert kapely MORAVA, která zde měla spoustu věrných fanoušků. Za velkého potlesku se kapela přivítala s návštěvníky Letního parketu Hořepník a očekávaný mejdan mohl začít. Hned od prvních tónů kapela přilákala na parket většinu lidí, kteří si dnešní koncert začali užívat na plné pecky. Hodinové vystoupení bylo plné nových i starších hitů, mezi ně rozhodně patřila Zamilovaná píseň, kterou Franta ‘Fany‘ Petričko odstartoval dnešní akci. Mezi dalšími peckami nechyběly Černobílá, Léto s tebou, Zajímáš mne, Strom zelený a další. Nezadržitelně se blíží vydání nového řadového alba, které kluci nazvali Cesty života, a během dnešního koncertu si mohli návštěvníci poslechnout songy Žena a Poslední anděl, které budou jeho součástí. Bravurní bylo několikaminutové bubenické sólo Jiřího ‘Jeldy‘ Jelínka, na kterém bylo vidět, jak si dnešní večer užívá.

Krátce před 23. hodinou vtrhla na pódium kapela HARLEJ, hlavní tahoun večera, v čele s charismatickým Tomášem Hrbáčkem. Jako první tradičně zazněla pecka Zfetovanej, bez které si nedovedu koncert Harleje vůbec představit. Letní parket byl našlapaný až k prasknutí, tato kapela hned všechny rozehřála na více než provozní teplotu. Poté již zněl jeden hit za druhým – Tráva, Na prodej, Možná, Strážní andělé, Proč pocit mám, Nejsem zklamanej a spousta dalších. Při megahitu Proměna se Hořepník rozzářil rozsvícenými telefony fanoušků a většina z nich zpívala tento nádherný song společně s Tomášem. Devadesátiminutový set neskutečně rychle utekl, byla to dvěma slovy úžasná show, která nikdy neomrzí. Skvělý pohyb na pódiu, vynikající zpěv, super sóla byly odměněny bouřlivým potleskem a zpěvem fanoušků s rukama nad hlavou. Na úplný závěr zazněl oblíbený Svařák a Optimistická.

Opět to byl vydařený večer plný parádní muziky. Návštěvníci letního parketu i vystupující kapely si večer skvěle užili, všichni odcházeli spokojení a v dobré náladě.


DALŠÍ REPORTÁŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 2508

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *