RockShock

Internetový rockový magazin

Tommy z Dead Daniels oslavil na Sedmičce 20 let na scéně

25. března 2022, Praha, klub 007 Strahov

Text: Mária Nováková
Foto: Pavel Novák

Kapela Dead Daniels uspořádala koncert k výročí 20 let od doby, kdy frontman a zakladatel kapel Morbus a Dead Daniels Tommy Wheeler začal veřejně koncertovat. Kde jinde by měla probíhat oslava než v klubu 007 Strahov. Právě tam uskutečnil první koncert, takže není divu, že se Tommy vrátil na místo činu. Hostem oslavy se stala rock/crossoverová kapela Boa 2.

V 19.45 hodin jako první vystoupila pražská kapela BOA 2, která je de facto pokračováním kapely Boa; ta existovala více než 20 let. Boa 2 je hudební seskupení s ženským vokálem, kterému dominuje zakladatelka a baskytaristka Hanka Vaníková. Dnešní setlist byl složený z novějších songů, nemohla chybět pecka Lullaby, ke které bylo nedávno zveřejněno zbrusu nové lyric video. Mezi dalšími hity mě velmi zaujaly Be The One, My Rose nebo Follow Your Dreams. Večírek se skvěle rozjížděl.

Po krátké pauze začala oslava pražské hard/rock’n‘rollové kapely DEAD DANIELS, která se hned přivítala s fanoušky slovy: „Ahoj všichni, jste připraveni na pořádný rock’n‘roll?“ V klubu 007 Strahov panovala skvělá nálada, kapela i fanoušci si užívali dnešní večer se vším všudy. Koncertní set byl sestavený ze starších i novějších kousků, nechyběla Princezna, Tos neviděls, Hemanethake Chehentaamo, Hej ty a samozřejmě ani moje nejoblíbenější pecka Karma, jejíž videoklip získal ocenění ‘Klip měsíce listopad‘ a celkově druhé místo za rok 2018 v divácké hitparádě na TV REBEL. Fanoušci si mohli poslechnout i nejnovější songy Yokoyana a Nikdo nás nečeká, které budou součástí nového alba, jež kapela dokončila před dvěma týdny, takže se máme na co těšit.


DALŠÍ REPORTÁŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1834

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *