RockShock

Internetový rockový magazin

V Modré Vopici opět pařily kapely Dead Daniels a Doktor Triceratops

23. září 2021, Praha, Music Club Modrá Vopice

Text: Mária Nováková
Foto: Pavel Novák

Léto skončilo a s ním pomalu, ale jistě končí i open air koncerty. Na jednu z posledních venkovních akcí jsme ve čtvrtek 23. září 2021 vyrazili. Ve vyhlášeném pražském Music Clubu Modrá Vopice se konala další skvělá akce. Tentokrát se o zábavu a parádní muziku postarala pražská hard/rock’n’rollová kapela Dead Daniels společně s thrashcorovými Doktor Triceratops. Pro obě kapely to bylo vlastně repete květnového koncertu, kterým open air sezonu v Modré Vopici odstartovaly.

V 19.30 hodin jako první vystoupila thrashcorová kapela DOKTOR TRICERATOPS. A byla to vskutku parádní metalová nálož. Zpěvák Ondra ‘Black‘ Černý se do toho hned od začátku pořádně opřel. Jejich téměř šedesátiminutový setlist obsahoval jak starší vykopávky – Kriminál, Na rohu Belgický –, tak i nejnovější šlágr Pravda o pravdě s nádherným a všeříkajícím textem. Taky zpěvák Michal ‘Randy‘ Rotter, srdce a duše kapely, si zabékal pecku Saj mou krev. Na závěr poděkovala kapela všem fanouškům, kteří přišli, a Music Clubu Modrá Vopice za pozvání.

Krátce před 21. hodinou odstartovala svůj set dnešního open airu pražská hard/rock’n‘rollová kapela DEAD DANIELS, která se hned přivítala s fanoušky slovy: „Ahoj vopičáci, jste připraveni na pořádný rock’n‘roll?“ V Modré Vopici panovala skvělá nálada, kapela i fanoušci si užívali dnešní večer se vším všudy, samozřejmě nechyběly pyro efekty. Fanoušci si mohli zatrsat i u nové pecky Princezna. Závěrečný song si přišel zazpívat i Ondra Černý z kapely Doktor Triceratops.

Na závěr děkujeme Music Clubu Modrá Vopice za pozvání a oběma pražským kapelám za skvělý hudební zážitek.


DALŠÍ REPORTÁŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 1464

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *