RockShock

Internetový rockový magazin

I severočeský Fryyfest přesunuje aktuální ročník na příští rok

Text: Jiří Olszar

Pomalu, ale jistě odpadávají všechny velké letní akce, mezi kterými nechybí ani populární Fryyfest, jehož jedenáctý ročník se měl uskutečnit 31. 7.–1. 8. 2020. Pořadatelé se rozhodli, že už dál raději nebudou napínat fanoušky, a přesunuli rovnou veškeré dění na nový termín 30.–31. 7. 2021, a to do stejného místa, tedy Volnočasového areálu v Bakově nad Jizerou.

V původním programu byla představena taková světová jména jako GRAVE DIGGER, BONFIRE, THE IRON MAIDENS nebo THE EDGE OF REASON, z domácích špiček to byli například TURBO, KAMIL STŘIHAVKA & LEADERS!, SEBASTIEN, ARGEMA či VILÉM ČOK a BYPASS nebo taky skoro domácí EUFORY. Jak pořadatelé prozradili, budou se snažit, aby byl stávající line-up zachován, a zatím se jim podařilo opětovně domluvit s 90 % již dříve potvrzenými účinkujícími. Samozřejmě ještě probíhají další jednání, takže konkrétnější soupisku pro příští rok pořadatelé později upřesní.

Ve hře zůstávají samozřejmě i vstupenky, které si návštěvníci koupili v předprodeji. Ty zůstávají v platnosti i pro příští rok. Pokud by někomu ale termín nevyhovoval, je možné vstupenky vrátit, a to prostřednictvím předprodejní sítě Ticketmaster. Momentálně pořadatelé dojednávají podmínky, jakým způsobem bude vrácení vstupenek možné, proto prosí všechny případné zájemce o strpení, než se vše vyřeší. Dostupné informace bude možné najít např. na Facebooku nebo oficiálních stránkách festivalu. Totéž platí i pro rezervace ubytování ve Volnočasovém areálu.

Související odkazy:
www.facebook.com/fryyfest
www.fryyfest.cz

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 18

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *