RockShock

Internetový rockový magazin

Bubenický mág Miloš Meier a jeho Drumming Syndrome v 3D Music

20. listopadu 2019, Hradec Králové, 3D Music

Text: Mária Nováková
Foto: Pavel Novák

Ve středu 20. listopadu 2019 zavítal do prodejny hudebních nástrojů 3D Music fenomenální bubeník kapely Dymytry MILOŠ MEIER se svou bubenickou one man show Drumming Syndrome. V 19.10 hodin vstoupil do zaplněných prostor za potlesku fanoušků a očekávaná ‘Mildorova’ show vypukla.

Po úvodním sólu na malý buben přešel Miloš Meier ke své velké soupravě bubnů, tentokrát se dvěma basovými bubny – kopáky, a začal řádit. Energie z něj sálala a fanoušci ho odměňovali velkým potleskem. Večer zazněly úžasné hity, upravené speciálně pro projekt Drumming Syndrome: soundtrack z filmu Sherlock Holmes, Du Hast od Rammstein, covery od Slayer, Metalliky a další pecky i z jiných hudebních žánrů než rockové a metalové hudby. Zazněly tak i upravené skladby z popu a jazzu, též parádní kousek z repertoáru famózního bubeníka Davea Weckla – Road To Connemara.

Jednotlivé sety Miloš Meier prokládal poutavým vyprávěním z účinkování na zahraničních bubenických festivalech. Zejména se živě rozpovídal o Adams Drumworld Festivalu v Holandsku v roce 2016, kde vystupoval a osobně se setkal se svým velkým bubenickým vzorem Davem Wecklem. V závěru vystoupení dal možnost fanouškům pokládat otázky, na které s úsměvem na tváři odpovídal. ‘Mildor’ se také rozpovídal o svých začátcích, mezi posluchači byl totiž i mladý bubeník (můj tip – asi desetiletý) a toho vše zajímalo. Také dostal od Miloše Meiera paličku, což je skvělá trofej. Po skončení show přišel mezi fanoušky a následovalo fotografování, podepisování a rozhovory s tímto uznávaným bubenickým mistrem.


DALŠÍ REPORTÁŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1150

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *