RockShock

Internetový rockový magazin

Další německá hvězda na festivalu Ostrava v plamenech – Crematory

Text: Jiří Olszar

Příznivci německé metalové scény, kteří se chystají 1. července 2020 do Ostravy na festival Ostrava v plamenech, mohli již podruhé zajásat. Po legendárních thrasherech SODOM potvrdili pořadatelé minulý týden další velké jméno tamní scény. Vůbec poprvé se v Ostravě představí industrial/gothicmetaloví CREMATORY, kteří patří k jedněm z nejoblíbenějších kapel u nás.

Jejich show jsou pověstné svou atmosférou i tunami energie, což pravidelně dokazují i na tuzemských pódiích. Vystoupení v Ostravě bude mít navíc vizuální bonus, neboť industriální prostředí Dolní oblasti Vítkovice dokonale sedne k jejich muzice, kterou se momentálně prezentují. Do původního gothic/deathu začali totiž v posledních letech přimíchávat značnou dávku industrialu, který jejich muzice společně s gotikou dominuje. Do Ostravy přijedou nejen se spoustou dnes již klasických skladeb či několika pamlsky z loňské desky Oblivion, ale i se zbrusu novým albem, na kterém momentálně usilovně pracují. Vyjít by mělo na jaře příštího roku vůbec poprvé u labelu Napalm Records. Po jeho vydání vyrazí na velké evropské turné, které nemine ani Českou republiku, přímo tedy festival Ostrava v plamenech.

Vstupenky za zaváděcí cenu 750 Kč se pomalu blíží vyprodání a je možné je objednat na www.ticketportal.cz. Zde lze zakoupit i VIP vstupenky za 2500 Kč. K VIP vstupence dostanete zdarma festivalové tričko, konzumaci v hodnotě 500 Kč, pobyt ve VIP prostoru včetně horního ochozu a VIP parking.

Související odkazy:
www.ostravavplamenech.cz
www.facebook.com/ostravavplamenech
www.facebook.com/events/1072638813127076


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1756

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *