RockShock

Internetový rockový magazin

Shaark vydávají živák ze křtu v Bzenci ke skladbě Emperor Of Evil

Text: Smile Music

Jak jsme již dříve avizovali, 17. února proběhl v bzeneckém KD křest nového LP thrashmetalových SHAARKHybrid War, které spatřilo světlo světa jen o den dříve. Shaark si k tomu pozvali několik spřízněných kapel, vesměs souputníků celé své kariéry: Master, Tortharry, Horrible Creatures, Disfigured Corpse a Melancholy Pessimism, a právě teď z akce vychází živák.

Baskytarista Baja celý křest hodnotí kladně: „Návštěvnost byla skvělá. Pro více než 350 fans byla připravena skvělá scéna včetně dokonalého zvuku a světel, čepovalo se pivo Shaark a měli jsme k prodeji připravený nový merch a samozřejmě i novou nahrávku na LP, CD i MC. Vinyl jsme pokřtili již zmíněným shaarkovským pivem, hodili ho mezi fanoušky a vzápětí vypálili do lidí The Emperor Of Evil a The Right To Kill. Obě skladby, které vyšly jako singly, rozpumpovaly fans pod pódiem.“

Přestože k Emperor Of Evil klip kapela již natočila, nadšení, které se přelévalo z pódia do lidí a zpět si zasloužilo zachytit také v živáku z této unikátní akce, křtu aktuální desky Hybrid War.

Novou desku a merch seženete na Sparkshopu (www.sparkshop.cz).

Související odkazy:
www.facebook.com/shaarkcz
www.bandzone.cz/shaark


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1570

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *