RockShock

Internetový rockový magazin

Přijďte si zapařit na koncert s League Of Legends

Text: Eva Houšková

Konec listopadu vůbec nemusí být pochmurný ani nudný. Zpestří vám ho přímo lahůdková akce jak pro fanoušky kultovní hry League Of Legends, kterou hrají stamiliony lidí po celém světě, tak pro fanoušky (nejen) heavy metalu. V brněnském SONO Music Clubu se v pátek 24. 11. totiž uskuteční League Of Legends – komunitní koncert, na kterém se bude moct vyřádit každý podle svých preferencí.

Metal a počítačové hry k sobě měly vždycky blízko, a tak není divu, že díky hernímu světu League Of Legends vznikla i virtuální kapela Pentakill, jejíž hudba k LOL vesmíru už neodmyslitelně patří. Pentakill mají na kontě tři alba – Smite And Ignite (2014), Grasp Of The Undying (2017) a III: Lost Chapter (2021) a v průběhu let se v ní vystřídalo vícero špičkových muzikantů, mj. například bubeník Tommy Lee (Mötley Crüe ), klávesista Derek Sherinian (Alice Cooper, Dream Theater…), zpěvačka Noora Louhimo (Battle Beast) nebo zpěvák JØRN LANDE (Jorn, Masterplan, Avantasia…). Právě posledně jmenovaný norský vokalista, který se podílel na všech třech albech Pentakill coby hlas Karthuse (postavy ze hry), přijal pozvání pořadatelů a na akci do Brna dorazí. Doufejme, že mocný hlas tohoto severského heavyrockového vichru klub nezboří… Ale i kdyby, bude to zaručeně nezapomenutelný zážitek.

Foto: Jiří Rogl

To ovšem ještě zdaleka není všechno. Po skončení koncertu League Of Legends si budete moct užít muziku zase z trochu jiného soudku, a to v podání brněnské alternativepunkové kapely UKULELE TROUBLEMAKERS. Z názvu je jasně patrné, který nástroj v jejich hudbě dominuje, a v praxi vám předvedou, že je na něj možné zahrát prakticky všechno. A že to bude pořádný masakar, o tom nepochybujte. No, a pokud byste ani potom ještě neměli dost, klidně zůstaňte na neméně divokou DJ afterparty. Noc bude dlouhá!

League Of Legends – komunitní koncert
24. 11. 2023 – Brno, SONO Music Club

Program:
20.00 – otevření dveří a zahájení
21.00 – League Of Legends – koncert
23.00 – Ukulele Troublemakers – afterparty
01.00 – DJʼs afterparty
03.00 – konec akce

Vstupenky ve druhé vlně prodeje za 1390 Kč pořídíte přes SMSticket:
www.smsticket.cz/league-of-legends

Související odkazy:
Web – www.lolkoncert.cz
FB událost – www.facebook.com/events/1062774251297325


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 1328

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *