RockShock

Internetový rockový magazin

Marcell vydává klip k aktuálnímu singlu Sliby a vyráží na své první sólové turné k debutové desce Hovory domů

Text: BrainZone Promotion

Talentovaný český hudebník MARCELL, který na konci loňského roku vydal debutovou desku s názvem Hovory domů, vyráží na své první sólové turné. Během finálních příprav na turné dokončil také videoklip k singlu Sliby, který se jako novinka aktuálně umístil mezi top 20 nejhranějších domácích skladeb v rádiích.

„Klip k písni Sliby je zatím můj nejvýpravnější. Odjeli jsme ho natáčet na začátku ledna na sever Německa a do Dánska, na ostrovy Sylt a Rømø. Jsem rád, že jsme se tak s režisérem klipu Markem Jarkovským rozhodli a absolvovali jsme tuhle cestu. Atmosféra, která se do klipu i díky lokacím propsala, mi totiž přijde jedinečná,“ uvedl své dojmy Marcell. Natáčení probíhalo po celou dobu cesty, kdy elektromobilem Volvo (Marcell je ambasadorem této značky), ujeli přes 2000 km.

Na koncertní šňůře, jež odstartuje 22. března v pražském Rock Café, představí všechny svoje dosavadní hity jako Tvůj svět, Nevím nebo aktuální singl Sliby, který je od ledna v rotacích některých tuzemských rádií. Vstupenky na Hovory domů tour jsou už nyní v prodeji v síti TicketLIVE.cz.

Deska Hovory domů vyšla loni v prosinci a byla přijata s pozitivními ohlasy nejen odborné kritiky, ale také fanoušků. Album se připravovalo dva roky a natáčelo se v Praze, Berlíně a Londýně. Posluchači na něm najdou patnáct skladeb včetně hitů jako Tvůj svět, Jablko/Skořice nebo Nevím ve spolupráci s Benem Cristovaem. Marcellovo jméno se objevilo na shortlistu sedmi interpretů na letošní nominace na Ceny Anděl za rok 2022 v kategorii ‘Objev roku‘.

Dalšími hosty na Marcellově nové desce jsou kromě již zmiňovaného Cristovaa Paulie Garand v Hledáme doma a Mirai v závěrečné skladbě Doktor/Muzikant. Na Hovory domů tour s Marcellem vyrazí také jeho kapela s Matyášem Vordou hrajícím na bicí a Ondřejem Fiedlerem na elektrickou kytaru a baskytaru. ʻFiedlerskiʻ je zároveň i hlavním producentem desky.

V roce 2021 Marcell absolvoval tour po ČR jako support kapel Chinaski a Mirai, kde byl velmi dobře přijat fanoušky. V roce 2022 navázal na své úspěšné hudební spolupráce a jako support vystoupil před kapelou Mirai a zpěvákem Benem Cristovaem na jejich vyprodaných koncertech v O2 areně v Praze.

Hovory domů tour:
22. 03. – Praha, Rock Café
24. 03. – Zlín, 44 Centrum řemesel
25. 03. – Olomouc, 15 Minut Music Club
28. 03. – Brno, Kabinet múz
29. 03. – Ostrava, Barrák Music Club
01. 04. – Liberec, DOK

Prodej vstupenek – www.ticketlive.cz

Související odkazy:
www.instagram.com/marcell_music
www.facebook.com/musicmarcell
www.marcell-music.cz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 705

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *