RockShock

Internetový rockový magazin

Linkin Park představili nový song s hlasem zesnulého Chestera Benningtona

Text: Warner Music

LINKIN PARK vydali novou skladbu Lost, ve které zní vokál zesnulého zpěváka Chestera Benningtona. „Najít ji bylo jako nalézt oblíbenou fotku, na kterou jste dávno zapomněli,“ nechal se slyšet Mike Shinoda. „Fanoušci nám často psali, abychom vydali něco s Chesterovým hlasem. Jsem nadšený, že jsme to mohli udělat tímhle speciálním způsobem.“

Pozapomenutá nahrávka byla nalezena ve studiovém archivu, který kapela procházela, aby dala dohromady raritní materiál na výroční reedici druhé desky Meteora. Pozůstalí členové skupiny se k nedokončenému záznamu vrátili, dopracovali ho a nyní píseň vydali jako plnohodnotný singl Linkin Park. A příznivci amerického rockového souboru jsou nadšeni. Skladba se ihned vyhoupla na přední místa přehledů nejposlouchanějších nahrávek na streamingových platformách jako Spotify nebo YouTube.

Videoklip, který Lost propaguje, využívá grafiku ve stylu japonského animé a vznikl z útržků nejrůznějších záznamů z archivu kapely i známých klipů. Dokázali byste identifikovat jednotlivé originální záběry tak, jak se o to pokoušejí třeba uživatelé na TikToku? Ještě dodejme, že výroční reedice k dvacátým narozeninám alba Meteora vyjde v dubnu jako limitovaný super deluxe box set a též jako 3CD.

Lost – hudba, text:
Dave Farrell
Joseph Hahn
Rob Bourdon
Chester Bennington
Brad Delson
Mike Shinoda

Související odkazy:
www.facebook.com/linkinpark
www.instagram.com/linkinpark
www.twitter.com/linkinpark


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 5 / 5. Počet hlasů: 1

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 999

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *