RockShock

Internetový rockový magazin

Pařát vydá reedici Loučení se světem pozemským od Dissolving Of Prodigy

Text: Pařát

26. ledna 2013, to znamená přesně dnes před 10 lety, se uskutečnil dlouho plánovaný poslední koncert tuzemské death/doomové ikony DISSOLVING OF PRODIGY. Stalo se tak v ostravském klubu Barrák na akci, kde metalový Pařát oslavil třinácté narozeniny. Tuto akci organizoval Pařát, stejně asi jako v minulosti dvě desítky dalších, ale tahle se do srdce šéfredaktora Petra ‘Herdrona‘ Říhy vryla jednoznačně nejvíc.

Ten večer nejenže Dissolving Of Prodigy odehráli poslední koncert (záznam na YouTube sleduj zde), ale speciálně pro tento večer vystoupila také sestava z roku 1997, která nahrála excelentní album Time Ruins Also Beauty. Záznam se starou sestavou sleduj na YouTube zde. Mělo to svůj důvod; ten den rovněž vyšel 2LP gatefold vzpomínaného alba. Účast fans odpovídala výjimečnosti večera – sešlo se jich přes 300.

Symbolicky právě 26. ledna Pařát oznámil, co letos pod svým logem chystá k další uctění památky Dissolving Of Prodigy a frontmana skupiny Fusateho.

23. září uplyne deset let od nešťastného okamžiku, kdy duše kapely, kytarista a zpěvák Fusaty opustil svět pozemský. Právě v tento den Pařát Productions vydá reedici předposledního alba Dissolving Of Prodigy Loučení se světem pozemským z roku 2002. Na jakých typech hudebních nosičů a co všechno bude reedice obsahovat, to je ještě ponecháno v mlze tajemna. Na jaře čekejte konkrétnější informace.

Související odkazy:
www.paratmagazine.com
www.facebook.com/ParatMagazine
www.paratshop.cz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 767

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *