RockShock

Internetový rockový magazin

Tříčlenná americko-německá extrémní metalová kapela Beyond The Veil vydává nové EP The Hunterʼs Fate

obal EP

Text: Collapse Agency

Debutové EP kapely BEYOND THE VEIL s názvem The Hunterʼs Fate je kombinací mnoha extrémních metalových prvků včetně death metalu, deathcoru a black metalu. EP klade silný důraz na prvky a témata přítomná v hororu, čímž je pevně umisťuje do žánru horrorcore.

The Hunterʼs Fate, založené na hororovém námětu, je natočeno podle videohry Bloodbore inspirované Lovecraftem a hluboce se noří do tradice lovcova snu. Father Gascoigne zkoumá tragédii, kterou je život lovce. Covenant Of The Vilebloods nahlíží hlouběji do příběhu královny Analise z hradu Cainhurst, která je vládkyní Vilebloods. Maria’s Nightmare se rozšiřuje o noční můru, kterou jsou zimní lucerny.

The Hunterʼs Fate můžete poslouchat na všech hlavních streamovacích platformách:
www.open.spotify.com/album/2vYFKTn7cuohZxb6wV7l63
www.youtube.com/watch?v=_MoQoZnsQIQ

Beyond The Veil je americko-německá extrémní metalová kapela z Los Angeles. Vznikli na začátku roku 2022 jako parta metalheads, kteří chtěli vytvořit vlastní značku metalové hudby. Kapela začala jako deathcorový projekt, ale jak se vyvíjela, začlenila do muziky více prvků black a death metalu se zaměřením na hororovou tematiku, aby se nakonec uchýlila k horrorcoru, kterým se prezentuje i dnes.

Jejich jedinečná značka zábavy spojuje těžké úderné kytary, divoké vokály a energické bicí s vysokou intenzitou a hrůzou, která se pokouší vytvořit brutální zvukovou kulisu, která je přímo stvořená pro mosh pit a vyvolává noční můry.

Další info:
www.facebook.com/BeyondTheVeilMusic


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 646

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *