RockShock

Internetový rockový magazin

Totální nasazení, The Fialky a Nežfaleš vyprodávají Punk rock rádio Tour 2022 a zvou na poslední mejdan do Prahy

Text: ForFUN Agency

Slánská punkrocková kapela TOTÁLNÍ NASAZENÍ, která koncem minulého roku oslavila 30 let existence v plném Velkém sále pražské Lucerny, slaví další úspěchy. Právě probíhající turné, na které vyrazilo Totální nasazení koncem února společně s parťáky THE FIALKY a NEŽFALEŠ, je totiž z velké části vyprodané.

Punk rock rádio Tour, jak se celkem dvanáct zastávek společných koncertů jmenuje, zavítala postupně do kulturních domů a větších klubů jak doma v Čechách, na Moravě či Slezsku, tak svou návštěvou poctila i nedaleké Slovensko. Přestože musel hlavní pořadatel, agentura ForFUN, celé turné dvakrát kvůli situaci s pandemií Covid-19 překládat, nakonec se to vyplatilo.

„Vůbec jsme nečekali takový zájem o naše koncerty. Ale nakonec se ukázalo, že našim fans živá muzika prostě chyběla. K poměrně vysoké návštěvnosti bezesporu přispěla i kombinace kapel, našich dlouholetých kamarádů z partiček The Fialky a Nežfaleš,“ komentuje Sváťa Šváb, baskytarista, zpěvák a autor většiny písní slánských Totáčů.

Vůbec poslední dva koncerty tohoto punkrockového tažení napříč republikou proběhnou v pátek 8. 4. v Teplicích v klubu KNAK a úplné finále pak v sobotu 9. 4. v pražském Futurum Music Baru na Smíchově. Na posledních štacích Punk rock rádio Tour doprovodí Totální nasazení, The Fialky a Nežfaleš spříznění ska/folk/punkoví DERATIZÉŘI.

Předprodej Teplice:
www.ticketmaster.cz/event/punk-rock-radio-tour-2022-vstupenky/29941
Předprodej Praha:
www.ticketmaster.cz/event/punk-rock-radio-tour-2022-vstupenky/29935

Videa:
Totální nasazení – www.youtube.com/watch?v=RPCq6gfoG3M
The Fialky – www.youtube.com/watch?v=VO5RU7GS9Yc
Nežfaleš – www.youtube.com/watch?v=SA10EJd-Vg4


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 640

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *