RockShock

Internetový rockový magazin

Slash vydává po čtyřech letech nové album

obal alba

Text: Smile Music

Po dekádě společného hraní představují SLASH FT. MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS dlouho očekávané album 4. Slash a jeho kolegové z kapely Myles Kennedy (zpěv), Brent Fitz (bicí), Todd Kerns (baskytara) a Frank Sidoris (kytara) ve spolupráci s producentem Davem Cobbem přinášejí album 4, které je první novou hudbou od SMKC po čtyřech letech.

Čtvrté studiové album kapely s názvem 4 představuje Slashe a jeho boys, jak jste je nikdy předtím neslyšeli. Zvučné rockové album poháněné nezapomenutelnou kytarou a působivými melodiemi s velkými refrény. 4 obsahuje v deseti skladbách širokou škálu stylů a nálad. 4 je album, které chytne a nikdy nepustí.

Slash, legendární a Grammy oceněný americký rockový kytarista a skladatel, je považován za jednoho z největších rockových kytaristů všech dob. Po odchodu z Guns Nʼ Roses získal uznání se superskupinami Slash’s Snakepit a Velvet Revolver. Pak se vydal na vlastní dráhu se svým prvním sólovým albem Slash a později založil svou současnou kapelu Slash Ft. Myles Kennedy & The Conspirators (SMKC). S ní společně koncertují a dělají hudbu bez přestávky více než deset let.

Více informací o kapele a novém albu naleznete též v titulním článku únorového magazínu Spark spolu se Slashovým plakátem.

Související odkazy:
www.slashonline.com
www.instagram.com/slash
www.facebook.com/Slash
www.open.spotify.com/album/5hEFdC1iEWOjgQgiRqdtXQ


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 565

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *