RockShock

Internetový rockový magazin

Metal Factory vydají svůj debut ve znamení dvojek

Text: Metal Factory
Foto: archiv skupiny

Nová ostravská metalová kapela METAL FACTORY se dvěma zpěvačkami v čele vydává debutovou desku Defeat All. Novinka vyjde ve znamení dvojek, tedy 22. 2. 2022, a těšit by se měli především příznivci melodického power/heavy metalu. CD je možné již nyní objednávat na e-mailu metal.factory@seznam.cz.

Kapela Metal Factory vznikla v roce 2021, kdy 14. 4. 2021 zveřejnila svůj první singl a videoklip ke skladbě Dirty Game. Skupina hraje v netradičním složení se dvěma charismatickými zpěvačkami v čele – frontwomen jsou Pavlína Mochová a Zuzana Batková. Kapelníkem je bývalý kytarista kapel Salamandra a Trezor Vašek Moch, na baskytaru hraje Jaroslav ‘Pišta‘ Sedláček (ex-Salamandra) a na bicí Marek Šánta (Ahard). Kapela vyniká svou produktivitou a pracovitostí a na konci roku 2021 dokončila práce na debutovém CD, které spatří světlo světa 22. února 2022. Zároveň v roce 2022 čekají Metal Factory konečně i první vystoupení.

„Pokud máte rádi power/heavy/melodic metal s výraznými ženskými zpěvy, energií, dravými riffy a kytarovými sóly, pak věříme, že jste na správné adrese,“ doplňují samotní Metal Factory.

Související odkazy:

www.facebook.com/MetalFactoryOfficial
www.youtube.com/channel/UC3yvlLBtGb6X53HlrkMzQlw
www.instagram.com/metalfactoryofficial


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 851

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *