RockShock

Internetový rockový magazin

Milan Šteindler v novém klipu Pondělníků jako chlap, co se odmítá narodit

Text: Pondělníci

Svět PONDĚLNÍKŮ překypuje bizárem. Klip o třech čunících, kteří zpívají o tom, že všichni chcípneme. Nebo stylizovaný jako Šlágr TV. Vše, co jsme dosud viděli, bylo ujeté, střelené a nový klip k singlu Hm… není žádnou výjimkou.

V lůně rodící matky se překvapivě setkáváme s dospělým mužem, v tomto případě Milanem Šteindlerem, v pohodlně zařízeném pokoji. Celý svět se ho snaží vytáhnout ven, a neúspěšně. Chlap, co odmítá vylézt z komfortní zóny svého světa, je odrazem malomyslnosti a čecháčství. Tato témata jsou pro Pondělníky běžná, ovšem odvážné zpracování může nepřipraveného diváka zaskočit. Od bizarních kostýmů přes vulgární výrazy v textu až po surrealistické dějové zvraty nikdy nevíme, co můžeme čekat. Ať už je divácká odezva jakákoliv, jisté je, že s ničím takovým se jen tak nesetkáte.

Samostatný singl s výrazným groovem nelze jednoznačně žánrově zařadit. Refrén rockový, přijazzlý groove, aranž, která využívá cimbál, ale i zkreslené podladěné kytary nebo melodiku. Může oslovit jak hudebního fajnšmekra, tak i běžného posluchače. Míchání žánrů mezi sebou je Pondělníkům vlastní.

Odvážný styl kapely vyvolává velmi protichůdné reakce a jisté je, že nebude pro každého. Nicméně nezatrpklého diváka pobaví a odvážlivci často narazí na mnoho nového a překvapivého.

Související odkazy:
www.facebook.com/kapelaPONDELNICI
www.instagram.com/pondelnici
www.open.spotify.com/artist/20JaKVUPZSHs839vA1UNBA
www.youtube.com/channel/UCxMf29t9kRsV63UIrE2oO1w


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 867

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *