RockShock

Internetový rockový magazin

STELL/\RIS zahráli poprvé na legendárním Fajtfestu a představili první live video!

Text: Stel/\ris
Foto: archiv skupiny

Pro první live video kapely STELL/\RIS nemohla být lepší příležitost než na Fajtově kopci ve Velkém Meziříčí. Mountain Soul, singl, ke kterému tohle video vzniklo, je poklonou přírodě a její nekonečné síle. No a Fajtfest spojuje obojí – odehrává se uprostřed nádherné krajiny se stagí opřenou o rozhlednu a o síle a atmosféře, kterou tohle místo a ‘Fajtfest family‘ nabízí, se není potřeba příliš rozepisovat. To se musí zažít! Pojďte se tedy se skupinou vrátit do léta 2021 na Fajtfest, a to optikou nikoho jiného než Jáchyma Belchera.

Tímto singlem STELL/\RIS uzavírají jakousi první etapu. Další věci ve spolupráci tentokrát s Vojtou Pačesným jsou na cestě a rozhodně je na co se těšit!

STELL/\RIS je pražská metalová kapela, která vznikla v roce 2019 a jejíž hudba je ovlivněná metalcorovými kořeny. Tahle čtyřčlenná sestava tvoří hudbu založenou na moderních kytarách, intenzivních groovech a rozmanitých vokálech frontwoman Nicol. V roce 2020 kapela vydala svůj první singl Find Your Course, který okamžitě získal pozornost jak v Česku, tak i v zahraničí. Letos ho se stejným úspěchem následoval singl Dust Of Future. Svůj setlist letos představili na legendárním Fajtfestu, na kterém byl natočen klip k právě vydávanému singlu Mountain Soul. Hlavním cílem STELL/\RIS je vytváření kvalitní a originální produkce, která spolu s extatickou energií na pódiu strhává všechny na koncertech. Aktuálně se kapela zaměřuje na tvorbu svého debutového EP, které by mělo vyjít v první polovině roku 2022.

Související odkazy:
www.open.spotify.com/track/1oLuuSgk8dAA39VHqAor1d
www.facebook.com/Stellaris.official
www.instagram.com/stellaris_officialband
www.stellaris.bandcamp.com/music


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 598

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *