RockShock

Internetový rockový magazin

Další nabitý týden v Modré Vopici

Text: Modrá Vopice

První koncert tento týden proběhne ve čtvrtek 5. 8. od 19.00 hodin. Na akci s podtitulem Indie Rock vs. Nu-Metal se potkají tři pražské kapely: CULT OF UNICORN, LOVE & OTHER CLICHESA S T R O M Y.

V pátek 6. 8. u nás proběhne křest další desky.  EP Living The Madness od MAD RABBITS společně s kapelou pokřtí kamarádi z BRANDO‘S EYES, MEOW! a MONSTERS AND MOTHERSHIPS. Startujeme v 18.00 hodin.

Na sobotu 7. 8. je připraven křest split alba Chirality, které společně vydaly kapely NOISEBLEED a NOCTURNAL PESTILENCE 28. května. Během večera vystoupí obě zmíněné kapely a můžete se těšit i na support, který zastupuje oblíbená, a další spřízněná parta obou kapel, progresivní RISE OF SURYA. Koncert začíná v 17.00 hodin.

I v letošním roce zavzpomínáme na skvělého kamaráda a muzikanta Lubomíra Kaštánka, kytaristu kapely Boa a Illuminati.ca, ale hlavně velkého šéfa klubu Modrá Vopice. 9. srpna to bude už 7 let, kdy se vydal jiným směrem. V rámci udržení tradice mu bude v tento den opět věnovaný koncert. Bohužel nás letos v dubnu opustil další věrný fanoušek a srdcem velký vopičák Jim Jd Domlop z Mexika. Rádi bychom zavzpomínali i na něj a proto bude letošní mejdan pro oba dva společný. Na netradičním koncertě zahrají BOA 2, STOCKHOLM SYNDROME anebo VÝPLACH  GALAXIE s kosmickou ethno muzikou. Na počest kamaráda Jima zazní i latinské rytmy v podání kapel YADRO PUDLA a THE BLACK MARY. Vzpomínkovým večerem, který startuje v 18.00 hodin, bude provázet Richard Sacher.

Související odkazy:
www.modravopice.eu
www.facebook.com/MusicClub-Modrá-Vopice-1607038219581613


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 435

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *