RockShock

Internetový rockový magazin

Soutěž o CD Witch Hammer – Absolutno

Právě v těchto dnech vyšlo oficiálně nové album Absolutno jablunkovské hard & heavy kapely WITCH HAMMER. Nejen podle samotné skupiny, ale soudě i podle prvních reakcí a poslechů to vypadá, že se jim podařilo vydat nahrávku, která bude patrně dlouho vyčnívat v jejich diskografii.

Devítka nových skladeb je pěkně heavy nabroušená a zásluhu na tom mají hned dvě studia – jablunkovské GM Recording a Bom Jack v Hranicích. Šest skladeb je zasazeno do koncepčního příběhu inspirovaného románem Karla Čapka Továrna na Absolutno. A právě ke stejnojmenné titulní skladbě představili Witch Hammer i zbrusu nový videoklip (www.youtube.com), který skvěle koresponduje s aktuálním tématem. Upoutávkou na nové album byl již dříve uvedený klip ke skladbě Za vlastním stínem (www.youtube.com).

Je více než jasné, že tahle deska si zaslouží nejeden poslech. A my vám teď můžeme kvalitní poslech, i s pokoukáním na pěknou grafiku, dopřát v plné kvalitě z originálního CD. V nové soutěži se mohou těšit hned dva z vás na tuhle po čertech dobrou novinku. Stačí jen poslat správnou odpověď na soutěžní otázku na náš redakční e-mail soutez@irockshock.net.

Soutěžní otázka:
Kdo je autorem obou nových videoklipů a zároveň i grafiky nového alba Absolutno?

Soutěž byla ukončena.


DALŠÍ SOUTĚŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 6946

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *