RockShock

Internetový rockový magazin

První letošní open air v Modré Vopici se vydařil

27. května 2021, Praha, Music Club Modrá Vopice

Text: Mária Nováková
Foto: Pavel Novák

Ve čtvrtek 27. května 2021 se konal první letošní koncert ve venkovním areálu Music Clubu Modrá Vopice. Na dnešní koncert dorazily pražské kapely Dead Daniels a Doktor Triceratops, které se takto společně nepředstavily v klubu naposledy.

V 19.30 hodin jako první vystoupila thrash/corová kapela DOKTOR TRICERATOPS. Hned v úvodu se kytarista a zpěvák Randy přivítal s fanoušky a představil nového kytaristu Bohdana Růžičku, který do kapely skvěle zapadl. Všichni jsme se těšili na živé vystoupení, kterého jsme se museli na dlouho zříct ze všem známých důvodů. A byla to vskutku parádní metalová nálož. Přestože začalo pršet, nikoho to neodradilo od toho, aby si pěkně užil živou show této legendární kapely po osmiměsíční pauze. Setlist obsahoval většinou pecky z nejnovějšího alba nazvaného Old Skull Metal. Na závěr poděkovala kapela všem fanouškům, kteří přišli, a Music Clubu Modrá Vopice za pozvání.

Krátce před 21. hodinou zakončila dnešní první open air pražská hard/rock’n’rollová kapela DEAD DANIELS, která představila své druhé studiové album Decade, ze kterého hrála většinu dnešních songů. V Modré Vopici panovala skvělá nálada, kapela i fanoušci si užívali dnešní večer se vším všudy. Na závěr nechyběl přídavek s parádními kytarovými riffy.

Co říct na závěr? Veškerá hygienická opatření byla dodržována, a přesto si dokázali fanoušci koncert parádně užít. Obrovské díky patří organizátorům akce za skvělý zážitek; na každém z fanoušků i na obou kapelách bylo znát, jak moc jim živé vystoupení chybělo.


DALŠÍ REPORTÁŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1150

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *