RockShock

Internetový rockový magazin

Crawall na novém EP Zpomal nijak nezpomalují

Text: Jiří Olszar
Foto: archiv skupiny

Jihočeská crossovermetalová kapela CRAWALL si dala na nějakou dobu pauzu, aby se v loňském roce, kdy byla hudba spíše v útlumu, vrátila zpět v plné parádě s novou sestavou, se kterou začala pracovat na novém materiálu. Ten vydali právě nyní ve vlastní režii pod názvem Zpomal.

Jak říká samotná kapela: „Doba je nelehká, ale věříme, že se vše obrátí zase k dobrému a budeme se moct všichni potkat na koncertě nebo jen tak u pivka.“ Zatím se tedy Crawall setkali jen společně v táborském studiu Woodland, aby pod dohledem zkušeného zvukového mistra Michala Steinze (mix, mastering, produkce) fanouškům představili pár nových skladeb, ve kterých je možné již slyšet i dva nové členy – bubeníka Martyho (ex-Bad Days Begin, ex-Memories Of Peril, ex-Royal Incest ad.) a zpěváka Pazdyho (ex-Nephily).

Šestice nových songů je vyloženě poplatná dnešní době a situaci, ve které se všichni nacházíme. Každý, kdo má Pět pohromadě, si určitě uvědomuje, že Dělaj z nás voly (tohle by měla být podle kapely hitovka nového EP) a pojem Svoboda (mimochodem nejtvrdší, skoro thrashmetalová záležitost) už dávno ztratil svůj význam. Všechno je to prostě jen špinavý Business a titulní Zpomal (také pěkně svižný kousek) nabádá k zamyšlení, že je třeba udělat něco s tou ‘špínou‘, abychom mohli třeba vyrazit i mimo Moje město.

Drsná témata jdou ruku v roce i s drsnou muzikou, která je ale pro kapelu typicky různorodá (thrash, hardcore, nu-metal…). Ostatně obrázek o novém EP si můžete udělat sami prostřednictvím odkazu www.fairpricemusic.com, kde si jej můžete ve formátu FLAC i koupit.

Pusťte si do uší pořádný jihočeský ‘kravál‘! To je určitě ten nejlepší lék a vakcína na dnešní ‘nemocnou‘ situaci.

Související odkazy:
www.facebook.com/Crawall-281309061925740
www.bandzone.cz/crawall


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 657

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *