RockShock

Internetový rockový magazin

Kreator vystoupí poprvé jako headliner festivalu Bloodstock Open Air

Text: Jiří Olszar

Legendární německá thrashmetalová ikona KREATOR bude už poněkolikáté součástí kultovního anglického festivalu Bloodstock Open Air (B-O-A), tentokrát to bude ale poprvé, co se představí v roli headlinera. Festival se uskuteční ve dnech 11.–15. srpna 2021 v prostorách Catton Parku v malebném městečku Walton On Trent, které leží v hrabství Derbyshire.

Kreator jsou z potvrzení účasti velice nadšení, protože jak sami říkají, každé vystoupení, které na B-O-A odehráli, bylo výjimečné. Teď se ale v rámci přeloženého 20. ročníku vrátí do Anglie jako hlavní hvězdy programu a slibují, že to bude nejbrutálnější show, jakou kdy Bloodstock Open Air zažil.

Kreator ale samozřejmě nebudou jedinými zástupci světové metalové scény. Například JUDAS PRIEST zde opožděně oslaví své padesátiny (loni se prostě slavit nedalo), chybět nebudou ani šílený DEVIN TOWNSEND, pekelní DIMMU BORGIR či další britská legenda SAXON. Dále se představí stále populárnější alternativní kapela SKINDRED, temní klasici PARADISE LOST nebo deathmetalové smečky THE BLACK DAHLIA MURDER a DARK TRANQUILLITY.

Seznam kapel, které se jubilejního 20. ročníku zúčastní, je letos hodně pestrý. Pořadatelé totiž jako náhradu za loňský rok přidali jeden festivalový den navíc. Takže nezbývá než doufat, že se momentální ‘nepřehledná‘ situace brzy uklidní a fanoušci si budou moci užívat svou oblíbenou muziku i pěkně naživo.

Související odkazy:
www.bloodstock.uk.com
www.facebook.com/bloodstock
www.twitter.com/BLOODSTOCKFEST

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 409

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *