RockShock

Internetový rockový magazin

Tarja a její vánoční koncerty Christmas Together v prosinci 2021

Text: Pragokoncert
Foto: Mirek Valenta

Letos byly trochu zvláštní Vánoce. Taky už jste si tak nějak zvykli zajít si v tom předvánočním shonu do kostela nebo do koncertního sálu a odpočinout si, naladit se a navodit si sváteční náladu s TARJOU TURUNEN? Její předvánoční turné už tradičně patří do adventního času. Letos tomu však bylo jinak.

Vzhledem k současné globální pandemii koronaviru a zcela nepředvídatelnému vývoji situace v nadcházejících měsících se Tarja rozhodla své letošní vánoční koncerty vynechat. Rozjezd druhé vlny pandemie a s ní spojené restrikce, navíc různé v různých zemích, zkrátka zcela vyloučily možnost vyrazit na evropské vánoční turné.

Nicméně Tarja je pilná, na své fanoušky myslí neustále, a tak již naplánovala svou Christmas Together Tour na zimu 2021. A tak konec zoufání. Po loňských, naprosto úchvatných a také beznadějně vyprodaných koncertech u nás odehraje Tarja v příštím roce před Vánoci v ČR hned čtyři vystoupení.

Rocková, operní a metalová diva si pro Českou republiku připravila opět nádherný a originální vánoční set. Christmas Together – vánoční tour Tarji Turunen je kouzelná, dokáže nás spojit, zahřát u srdce a naše duše pak zpívají. Jsou plné nové energie, naděje a klidu zároveň. Přijďte si užít tyto jedinečné show!

14. 12. 2021 – Zlín, Kongresové centrum
16. 12. 2021 – Praha, Kongresové centrum
17. 12. 2021 – Olomouc, kostel Panny Marie Sněžné
18. 12. 2021 – Ostrava, Gong

Nenechte si tyto krásné vánoční koncerty ujít!

Související odkazy:
www.tarjaturunen.com
www.facebook.com/tarjaofficial
www.mastersofrock.cz/cs/Tarja-Turune

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 551

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *