RockShock

Internetový rockový magazin

Enola Gay a AnarchiA to rozbalili v Music Clubu Baronka

7. února 2020, Litoměřice, Music Club Baronka

Text: Mária Nováková
Foto: Pavel Novák

V pátek 7. února se konal v Music Clubu Baronka rockový koncert kapel Enola Gay a AnarchiA. A jelikož se chřipková epidemie nevyhýbá ani fanouškům tvrdší muziky, bylo dnes návštěvníků méně, než by si obě kapely zasloužily.

Jako první odstartovala rock/metalový večer turnovská metalová kapela ANARCHIA, která se hlásí k hard a heavy kořenům. A byla to doslova bomba! Zpěvák kapely Tadeáš Rock to pěkně rozbalil. Nechyběly pecky Oheň v duši, Ocelové srdce, Poslední soud a Metal. Kytarista Dejv zazpíval Rande se smrtí a při Čaroději noci předvedl parádní kytarové sólo. Na konci šedesátiminutového vystoupení poděkoval Tadeáš Rock kapele Enola Gay za pozvání na dnešní akci.

Okolo 22. hodiny vystoupila pořadatelská rock/metalová kapela ENOLA GAY z Mladé Boleslavi, která vznikla v roce 2011 a téměř ihned začala pronikat na větší akce. Dnes jsme si poslechli pecky Démon války, Prachy, Závist, Houmles či Zpověď. Frontman kapely Milan Kratochvíl prozradil, že během týdne bude vydané nejnovější album Enoly Gay s názvem Virtuální svět, ze kterého jsme slyšeli hned několik songů – Ať už je po mně, Rebel, Čas nevrátím… Pecka Ať už je po mně je příběhem z cely smrti a dle slov Milana Kratochvíla je tou nejtvrdší věcí z nového alba. Koncert byl de facto generálkou nadcházejícího turné kapely Komunál, ve kterém bude Enola Gay hostem na všech zastávkách po České republice.

I přes nízkou účast fanoušků si dnešní rockovou akcičku všichni užili dosytosti, nálada v Baronce byla suprová. Děkujeme kapele Enola Gay za pozvání. Ještě zbývá dodat, že na všechno dohlížel, jestli všechno v pořádku probíhá, Jarda ‘Lemmy’ Chalupník a při focení jsme si s Enolou Gay užili spoustu legrace. Zkrátka jsou to takoví správní chlapíci, kteří nezkazí žádnou legraci. Kdo se zúčastní tour s Komunálem, má se opravdu na co těšit.


DALŠÍ REPORTÁŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1177

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *