RockShock

Internetový rockový magazin

Benátská! s Impulsem oznamuje termín i první jména účinkujících

Text: Zuzana Kantorová

Multižánrový festival Benátská! s Impulsem, který už hezkou řádku let patří mezi největší tuzemské hudební svátky, v příštím roce oslaví již osmadvacáté narozeniny. Akce se odehraje od čtvrtka 23. července do neděle 26. července 2020 v malebném prostředí areálu ve Vesci u Liberce. Už teď je jasné, že ani letos nebude nouze o hvězdy zvučných jmen. Jasným důkazem jsou třeba OLYMPIC, DIVOKEJ BILL, RYBIČKY 48, VYPSANÁ FIXA či MANDRAGE.

Pozvání už přijala celá řada interpretů zastupujících rozmanité styly i různé věkové generace. Všichni hudební nadšenci se tak mohou těšit na čtyři dny nabité tou nejlepší muzikou. V programu nebudou chybět ani takové legendy, jako jsou třeba ostřílení rockoví matadoři Olympic v čele s nestárnoucím Petrem Jandou, Divokej Bill, legendární trio BSP, kapela MŇÁGA A ŽĎORP, rocker ALEŠ BRICHTA, slovenská veselá parta HORKÝŽE SLÍŽE, zpěvák a bavič IVAN MLÁDEK nebo písničkář JIŘÍ SCHMITZER. Zahraniční rockové legendy připomene KISS FOREVER BAND.

Na své si ale přijdou i ti, co dávají přednost spíše interpretům o něco mladších ročníků. Svoji pověstnou show tu rozbalí třeba rockeři z kapel DOGA či ŠKWOR, pop-punková partička Rybičky 48 nebo nejen mezi mladými děvčaty oblíbené kapely jako Mandrage či MIRAI. Chybět nebude ani oblíbená rocková parta Vypsaná fiXa v čele s charismatickým frontmanem Márdim nebo DOCTOR P.P. Milovníci coverů žertovného provedení pak zajisté ocení vtipálky MORČATA NA ÚTĚKU či uskupení WALDA GANG s Mirem Šmajdou za mikrofonem.

Foto: Petr ‘Tibi’ Tibitanzl

Pořadatelé samozřejmě ani tentokrát nezapomněli na speciální stage pro mladé publikum. Fanoušci rapu se mohou těšit třeba na uskupení MARPO & TROUBLEGANG či rappery, jako jsou MC GEY, LIPO či VIKTOR SHEEN. Nejmladší generaci interpretů jemnějšího ražení pak zastoupí POKÁČ, JAKUB DĚKAN, SEBASTIAN, ATMO MUSIC nebo MINA & NATY.

Na festivalu, který sir Tom Jones označil za jeden z nejkrásnějších open air a jehož návštěvnost v posledních dvou letech opět překračuje hranici 40 000 lidí, vystoupí letos na čtyřech stagích více než 60 kapel.

Vstupenku na 28. ročník hudebního festivalu Benátská! s Impulsem pořídíte aktuálně za zvlášť výhodnou cenu 1290 Kč v předprodeji na www.benatska-vstupenky.cz nebo v síti Ticketstream. Za 3590 Kč je zde pak k dostání také VIP varianta celofestivalové vstupenky zahrnující i VIP parkování.

Pro více informací navštivte:
www.benatska.cz
www.facebook.com/benatskanoc.cz
www.instagram.com/benatska


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 596

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *