RockShock

Internetový rockový magazin

Open air vystoupení Karla Gotta?! Jedině na Benátské! s Impulsem

Text: Turner

Úvodní den festivalu Benátská! s Impulsem (25.–28. července 2019) bude patřit hudební oslavě 80. narozenin KARLA GOTTA. Právě jeho vystoupením, během kterého Karla Gotta doprovodí BAND PAVLA VĚTROVCE a hosté ILONA CSÁKOVÁ, MARKÉTA KONVIČKOVÁ a PETR KOLÁŘ, vyvrcholí čtvrteční program.

„Vytvořme si fantastickou atmosféru už během oslavy narozenin božského Karla Gotta! Těšíme se na vás,” zve na jediné letní open air vystoupení Karla Gotta jeden z pořadatelů Petr Pečený. Program prvního dne doplní koncertními sety ANNA K., PETER NAGY, ZÁVIŠ a další umělci.

Velmi speciální záležitost
„Všichni chceme panu Gottovi udělat radost, vyjádřit úctu a poděkovat, že přijal pozvání zahrát do našeho kraje, a chystáme mu k narozeninám několik speciálních dárků,” popisuje pečlivé přípravy na návštěvu Karla Gotta na festivalu Benátská! Pavel Mikez, druhý z pořadatelů.

Nejen hudbou živ je člověk
Benátská! s Impulsem kromě skvělého koncertního programu má mnoho co nabídnout. Festival je zasazený do krásné lokality plné travnatých ploch vybízejících k odpočinku, pikniku či jen povalování za poslechu hudby, vše dokresluje nádherný výhled na dominantu kraje Ještěd. Pyšní se také vynikajícími službami a servisem pro návštěvníky, a to i ve stanovém městečku, podporuje lokální výrobce potravin, snaží se o maximální respekt vůči životnímu prostředí a je festivalem bezbariérovým.

„Jsme festivalem pro celou rodinu a dost si na tom zakládáme. Takže kromě snahy o maximální čistotu v celém areálu zajišťujeme celou řadu doprovodných akcí, které pobaví všechny – od dětí po důchodce. Pro letošní rok připravujeme: zónu vědeckého centra IQlandia a IQpark z Liberce, různé dětské koutky s kreativním zaměřením – bude i koutek Oblastní galerie Liberec, nejdelší vodní skluzavku v ČR, obří nafukovací prolézačku, BumberBall, ale i zónu HC Bílých tygrů Liberec a spoustu dalších atrakcí,” doplňují pořadatelé.

„Kdo bude chtít žít nejen potravou hudební, ale bavit se a dobře se i najíst, bude na tom nejlepším festivalu v České republice. Svoje si najdou masožravci i vegani, vše doplníme velkým výběrem nápojů včetně oblíbené vinárny.”

Letos na festivalu vystoupí: KAREL GOTT, EUROPE, CHINASKI, RICHARD MÜLLER, ČECHOMOR, NO NAME, DAVID STYPKA, DOCTOR P.P., LENNY, BEN CRISTOVAO, DALIBOR JANDA a další. Podrobný seznam naleznete na www.benatska.cz.

Výhodnější už to nebude. Vstupenku na 27. ročník hudebního festivalu Benátská! s Impulsem pořídíte do konce června za 1590 Kč v předprodeji na www.benatska-vstupenky.cz/eshop.

Festival Benátská! s Impulsem se nachází v nádherném areálu ve Vesci u Liberce. Pořadatelé zajišťují pro návštěvníky pestrý a zábavný program pro celé rodiny. Nabízejí doprovodný program, skvělé služby, kvalitní kuchyni, regionální potraviny, tradiční festivalovou vinárnu, nejdelší vodní skluzavku na hudebních festivalech v ČR, dostatečné množství pravidelně udržovaných záchodů, velké parkoviště, oddychové zóny, dětský koutek a spoustu dalších věcí.

Benátská! s Impulsem je Čistým festivalem. My odpad třídíme.
Benátská! s Impulsem je bezbariérovým festivalem.
Na Benátskou! s Impulsem můžete i se stanem či karavanem.

Související odkazy:
www.benatska.cz
www.facebook.com/benatskanoc.cz
www.plus.google.com/+BenatskanocCz
www.twitter.com/benatskanoccz
www.youtube.com/channel/UCYaxFuYPRlW5kOI4ufm6RIg
www.instagram.com/benatska


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 606

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *