RockShock

Internetový rockový magazin

Oslava 23 let Projektu Parabelum v pražském klubu Rock Café dopadla znamenitě

13. ledna 2023, Praha, Rock Café

Text: Projekt Parabelum
Foto: Pavel Novák

Není lepších slov, než která uvádí kapela PROJEKT PARABELUM ke svému výročnímu koncertu, a proto přetiskujeme beze změny celé jejich vyjádření k sobotnímu koncertu. Prostě to byla pecka.

Navždy ozařuj, sestro a bratře! Včerejší modlitba za nukleárního boha – pro uživatele Windows též pod názvem oslava 23 let Projektu Parabelum – v pražském klubu Rock Café dopadla znamenitě a nad očekávání. Díky spřáteleným celkům E.O.S. a LOCO LOCO byly vytvořeny podmínky umožňující vznik unikátních energetických čar a clusterů, pomocí nichž lze přesouvat na velké vzdálenosti hmotné i nehmotné objekty.

Postupně se pak během večera v sále nashromáždilo více než 120 izotopových jednotek, které svou energií vytvořily pozitivní silové pole, jež hravě pohltilo většinu částic antihmoty, vyvěrajíc po delší čas z centra časoprostorové anomálie v oblasti galaxie 4X8H, negativně ovlivňujíc chod parkovacích automatů kosmických vzducholodí v některých částech chladného vesmíru.

Navíc koordinátor elektrických výbojů Van de Graaffova generátoru Bukaj Akbyr ještě v polovině setu posádky škuneru duchů Projekt Parabelum akceleraci mocně podpořil přesně dávkovanou aplikací roztoku nukleárních alchymistů, a tím tak přispěl ke zdárnému výsledku díla.

Poděkování též patří zvukovému mistrovi Martinu Dušákovi, manažerům optických článků Ivanu Šulkovi a Pavlu Novákovi a vlastně celému teamu večera. Zvláštní poděkování patří galaktickému guerillovému bojovníku Ivanovi, který vlastním tělem přes hodinu hrdinně bránil před početnou přesilou sekci sklad skafandrů do chvíle, než jej na základě nouzového signálu vyzvedl podpůrný tým vyslaný naší meziplanetární galérou.

To je asi tak vše, možná by ještě stačilo napsat: Přátelé, bylo to trojmocné, děkujeme, ale nás to baví takhle. Ozařuj navždy!


DALŠÍ REPORTÁŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 2117

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *