RockShock

Internetový rockový magazin

Trautenberkův živák aneb Obýváková Juchparáda

16. května 2020, Praha, Malá sportovní hala

Text: Mária Nováková
Foto: Pavel Novák

V sobotu 16. května všichni příznivci tanzmetalové taškařice nastražili uši, zapnuli své notebooky, tablety a mobily, pár šťastlivců dorazilo přímo i do Malé sportovní haly v pražských Holešovicích (jen do počtu 100 lidí, aby nebylo porušené vládní nařízení, které rozhodně nevydal zemský rada ‘Prasopes’) a ve 20.00 hodin mohla Obýváková Juchparáda aneb Z haly až na váš gauč aneb Myslivecký bál bez myslivců začít.

Kamery byly přichystány, aby živý přenos ze sportovní haly byl dokonalý, fotografové taktéž. A jak již je u kapely TRAUTENBERK zvykem, nejprve zaznělo intro – všem fanouškům známá znělka z Krkonošských pohádek – a na pódium naskočila celá kapela i s Aničkou, nejkrásnější ženou na světě. A začal pravý nefalšovaný tanzmetalový večírek. Kluci nám servírovali jednu pecku za druhou. Byla to energická show se známými kostýmy, nechyběly pecky Kuba mele hubou, Pan Pilous, Anička, Potužník senior, Netáhlo, Pyroman Roman a spousta dalších hitovek. Při songu Kejklíř hrál zemský rada Míra ‘Prasopes’ Císler na vidle.

A zlatým hřebem večera bylo představení zbrusu nového songu Jelito, který pozorní posluchači mohli již slyšet na Rádiu Čas Rock, ale tentokrát to bylo poprvé naživo. Musím konstatovat, že song se hodně povedl, a jestli bude nové album takhle dobré, tak to bude pecka! Ještě stále lze přispívat na www.donio.cz/Trautenberk, kde je možné tento koncert také zhlédnout. Výtěžek z dnešní akcičky kapela investuje právě do nahrávání nového alba. Čas s Trautenberkem utekl jak voda, zbyl už pouze na přídavek – a ten také stál za to! Kluci spustili tradičně megahit Himlhergotdonrvetr, ten nesmí na žádném koncertě chybět, a nechyběla ani Selka.

Na závěr patří obrovské poděkování pořadatelům této super akce, kapele Trautenberk, Monster Meeting a v neposlední řadě ZL Production.


DALŠÍ REPORTÁŽE

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 52

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *