RockShock

Internetový rockový magazin

Vinyl Disfigured Corpse je ze 70 % rozebrán!

Text: Petr ‘Herdron‘ Říha

Vinylová limitka alba DISFIGURED CORPSEUnited He666and, která má datum vydání 28. května (tisková zpráva k této události zde), je v tuto chvíli ze 3/4 rozebrána, přičemž drtivá většina nákladu bude směřovat do zahraničí.

Z 250 exemplářů už hledá svoje budoucí majitele pouhých 76 kusů LP (k dnešnímu dni možná i méně). Vzhledem k tomuto stavu nebude LP dostupné v žádném CZ/SK distru a samotná kapela bude na nejbližších koncertech disponovat výrazně omezeným množstvím vinylů United He666and. Pokud chcete mít jistotu, že vinylový kousek od Disfigured Corpse obohatí vaši sbírku a nemáte v úmyslu LP později tahat ze zahraničních distribucí, nebo dokonce zbytečně přeplácet u překupníků, objednávejte v Pařátshopu zde.

Systém v Pařátshopu je záměrně nastaven na verzi jedna objednávka / jeden kus z tohoto titulu. Na větší počet vás to nepustí. V případě zájmu o více kusů tohoto LP napište na petr@paratshop.cz k bližší domluvě. Samozřejmě k tomuto titulu lze v Pařátshopu přiobjednat i cokoliv dalšího.

Datum vydání LP je stanoveno na 28. května, nejpozději ten den se všechny objednávky rozletí k vám.


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1741

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *