RockShock

Internetový rockový magazin

Brněnský start Kluboofka festivalů v nové Melodce

Text: Miloš Zubr

Slovo dalo slovo a vzniklo putovní turné Kluboofka Fest. Čtyři koncerty, čtyři kapely ve čtyřech městech. Turné startuje v sobotu 20. 4. 2024 v brněnské ‘nové‘ Melodce. Představme si kapely a začněme tou, která první festival pořádá.

ALDABRA – hardrocková kapela z Brna, která působí na hudební scéně řadu let. V roce 2023 vydala druhé album s názvem Kráska a zvíře. Role kmotra tohoto alba se ujal Martin Kapek, frontman kapely Traktor.
www.youtube.com/watch?v=GsUcElOBjyA

ALLMARA – rocková skupina z Vlašimi. Představí skladby z alba Brána!, které vás zavedou na hudební výlet plný emocí a síly. Každá skladba je jako pomyslný most, který nás přenese do jiného světa.
www.youtube.com/watch?v=ZbUEhlVRlxo

METANOL – pop-metalová kapela z Hradce Králové. Tato parta hudebníků se nechává unést metalovými riffy a energií. Jejich tvorba je plná emocí a silných vokálů.
www.youtube.com/watch?v=wNW-NU0Q5sE

100NA100 – síla jejich hudby spočívá v nekompromisním přístupu k tvorbě. S každým akordem a každým riffem dokážou přenést posluchače do světa energie a vášně. Kapela se stala nedílnou součástí hudební scény ve Frýdku-Místku.
www.youtube.com/watch?v=pRrgTUEFec8

Předprodej na SMSticket – www.smsticket.cz/kluboofka-fest


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 711

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *