RockShock

Internetový rockový magazin

Mr.Dynaboom připravují nový singl a vlastní festival k 20. výročí existence

Text: Jiří Olszar
Foto: archiv skupiny

MR.DYNABOOM míchají rap a nekompromisní hardcorovou muziku už rovných 20 let a takovéto výročí si jistě zaslouží pořádnou oslavu. Ta se uskuteční 18. 5. 2024 od 13.00 hod. v areálu před restaurací Sport v Žabcicích u Brna a Mr.Dynaboom nebudou na tuto událost rozhodně sami.

Skupina si na oslavu pozvala pražskou crossoverovou smečku UNDERSIDE, slovenský revival KOЯN SK, legendární ELEKTRÏCK MANN z ‘Valmezu‘ či bigbítovou partu UNP z Hrušovan. Chybět nebudou ani kultovní X-CORE ze Znojma, pop/crossoveroví Pražáci POST-IT, crossovermetaloví NONSENCE a ‘přísná‘ crust/thrashová sebranka TOXIC FUTURE z Přísnotic.

Samotní Mr.Dynaboom slibují speciální set nabušený minimálně 20 ‘líbeznými‘ songy z celé kapelní historie. Svůj prostor dostane ale i zbrusu nový singl Poslední číslo, který skupina vypustí do světa (i jako videoklip) těsně před samotnou akcí. Ten tak bude prezentovat aktuální tvorbu kapely a tematicky bude odkazovat na dnešní přehnanou a na sílu tlačenou korektnost. Chystaný videoklip pak bude dílem mladého a nadějného kameramana Milana Sedláka.

FB událost – www.facebook.com/events/3218008855169954

Související odkazy:
www.facebook.com/profile.php?id=100049090305553
www.bandzone.cz/mrdynaboom
www.instagram.com/mr.dynaboom


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 883

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *