RockShock

Internetový rockový magazin

LTB pokřtí v Havířově své debutové EP

Text: Jiří Olszar

Havířovská hard & heavy kapela LTB (Láďa Tomis Band) se pomalu blíží k překonání dalšího milníku, kterým bude její první oficiální živé vystoupení s aktuální sestavou. Stane se tak už 27. 4. 2024, kdy se od 19.30 hod. představí v havířovském hudebním klubu Beskyd.

Skupina již nějaký ten pátek pracovala na novém či staronovém materiálu, se kterým se po nezbytném nacvičení a úpravách vydala loni do jablunkovského studia Southock Recording, aby zde kompletně připravila ve spolupráci s Martinem Roženkem (Ador Dorath) debutové EP Odkazujeme láskám našim. K němu vydala i oficiální videoklip Čachtická paní (www.youtube.com) a lyric video Tanečnice (www.youtube.com).

To vše uslyší návštěvníci klubu v rámci úvodního live představení v Havířově, ale tak úplně vše to vlastně nebude. Debutové EP se zde totiž dočká i slavnostního křtu, a protože jsou někteří členové personálně propojeni i se skupinou JIŘÍ SCHELINGER REVIVAL OSTRAVA, zazní tu i nesmrtelné hity pěvecké rockové ikony Jiřího Schelingera. Vstupné je lidových 150 Kč v předprodeji (info přímo u kapely) a 170 Kč na místě.

LTB se tento měsíc dostali s videoklipem Čachtická paní i do televize, a to konkrétně na TV Rebel a V1 v rámci soutěžního pořadu TV Rockparáda. Ještě pár dní můžete klip podpořit na Fajn Rock Music svými hlasy (www.fajnrockmusic.cz), případně i zde na stránkách RockShocku, kde pro změnu soutěží v rámci Video Shockparády. Na TV Rebel a rádiu Fajn Rock Music ovšem uslyšíte o LTB již brzy mnohem více, neboť skupina připravuje nové promo akce. Sledujte proto oficiální stránky a kapelní profily, aby vám nic neuniklo.

Související odkazy:
www.ltb-rock.cz
www.facebook.com/ladatomisband
www.bandzone.cz/ladatomisband
www.youtube.com/@LTBLadaTomisBand5


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 4.1 / 5. Počet hlasů: 7

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 1523

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *