RockShock

Internetový rockový magazin

Karin Ann vydá první sólové album. Nový singl z něj zahrála na prestižním SXSW v Austinu

Text: BrainZone Promotion

Česko-slovenská zpěvačka KARIN ANN zakončila třetím vystoupením svoji týdenní účast na prestižním showcase SXSW v americkém Austinu, kam se každý rok sjíždí přes 30 000 reprezentantů světového hudebního průmyslu a hudebních médií. Na svých koncertech v hlavním městě Texasu zahrála písně ze svého prvního sólového alba through the telescope, které bude od 10. května ve všech streamovacích platformách. Nahrávka vznikala pod producentským dohledem Benjamina Lazara Davise z americké kapely Okkervil River. Předznamenává ji singl false gold.

Nové album jedenadvacetileté zpěvačky je příklonem k folku, akustickému rocku a zazní na něm i odkazy na gothic disco. Karin Ann tentokrát ovlivnila tvorba písničkářů, jako jsou Mazzy Star, Stevie Nicks nebo Hozier. Texty opět řeší témata lásky, identity a duševního zdraví. „Skrz through the telescope se nořím do hlubin svých emocí a zážitků. Nerada rozebírám význam textů svých písní, jsem raději, když si v nich sám posluchač najde něco podnětného pro sebe. Spolupráce na albu s Benjaminem a Willem byla pro mě zásadní. Vše do sebe perfektně zaklaplo a vytvořili jsme něco, na co jsme opravdu hrdí,“ popisuje Karin Ann.

Písničky z nového alba, včetně aktuálního singlu false gold, poprvé zazněly na SXSW v Austinu. Karin Ann tam dorazila ze svého debutového vystoupení na NY Fashion Week, kde vystupovala na akcích Césara Galinda a Fredericka Andersona. Aktuálně ji čeká koncert v Grammy Museu v Los Angeles. Ostatně komunita amerických hudebních cen Karin podpoří i tím, že její medailon zveřejní 28. března na oficiálních stránkách www.grammy.com.

Související odkazy:
www.karin-ann.com
www.facebook.com/karinannmusic
www.instagram.com/itskarinann


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Visits: 1291

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *