RockShock

Internetový rockový magazin

Nový hudební videoklip Pavla Hanuse Dřív než hvězdy vyjdou odkrývá hluboký příběh o životě, ztrátách a vyrovnání

Text: Pavel Urban

PAVEL HANUS, uznávaný český hudebník a skladatel, vydal 17. března 2024 nejnovější hudební videoklip k singlu Dřív než hvězdy vyjdou ze svého stejnojmenného alba, které vyšlo 1. října 2023. Tento emotivní videoklip přináší silný vizuální doprovod k Hanusově lyrickému vyjádření témat spojených s běžným životem a ztrátou blízkých. Videoklip Dřív než hvězdy vyjdou zve diváky na působivou cestu sledující život malého chlapce, který se potýká se ztrátou svého blízkého.

Příběh začíná objevením starého fotoalba na půdě, plného vzpomínek z minulosti. Při pohledu na poslední fotku svého otce chlapec čelí emotivnímu setkání s andělem smrti.

Další scény zobrazují chlapcovo putování ke smíření, od návštěvy otcova hrobu přes introspektivní okamžiky strávené sám se sebou, až po konečné smíření v kostele, kde se objevuje sbor a kapela Pavla Hanuse hrající před oltářem. Celý klip je propleten metaforami o čase, ztrátě a naději, které jsou podpořeny Hanusovými působivými texty.

Videoklip Dřív než hvězdy vyjdou je nyní dostupný ke zhlédnutí na platformě YouTube. Toto dílo, kombinující hluboká lyrická témata s inovativním vizuálním vyprávěním, slibuje, že se stane významným přírůstkem v Hanusově hudebnímu repertoáru a zanechá trvalý otisk v srdcích posluchačů.

Související odkazy:
www.pavelhanus.com
www.facebook.com/PavelHanus1987
www.instagram.com/pavelhanus87
www.open.spotify.com/artist/pavel-hanus
www.music.apple.com/cz/artist/pavel-hanus
www.tiktok.com/@pavelhanus


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 5 / 5. Počet hlasů: 2

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1348

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *