RockShock

Internetový rockový magazin

Gotický post-rockový projekt The Behaviour vydává nový singl Strangelic

Text: Collapse Agency

THE BEHAVIOUR s nadšením oznamuje nejnovější singl Strangelic, převzatý z alba A Sin Dance. Toto je třetí singl post-alternativního rockového sólového počinu Marshalla Kilpatrica aka Der Barona vydaný prostřednictvím The Behaviour, který je celosvětově dostupný na všech streamovacích platformách.

Jedná se o mnohem pomalejší skladbu ve středním tempu než na zbytku alba, poháněnou chytlavým zvukem akustické dvanáctistrunné kytary. Skladba má pomalou konzistentní stavbu, ke konci dosahuje emocionálního crescenda s tanečními rytmy a spoustou bubnů a vokálních harmonií. Strangelic je plná zvratů a tvoří jedinečnou záležitost s velmi emotivními texty o přijetí vlastního osudu a nedostatku kontroly tváří v tvář důsledkům svých činů. Jako dobrý film bude trvat několik poslechů, než si skutečně uvědomíte její plnou sílu. Hudba je přímo určena pro fanoušky Black Rebel Motorcycle Club, Alice In Chains, Soundgarden či Jeffa Buckleyho.

Strangelic na Spotify – www.open.spotify.com/strangelic

The Behaviour je gotická psych-alternativní rocková skupina, kterou vytvořil Der Baron v roce 2020. Nové debutové album A Sin Dance bylo kompletně napsáno, zaranžováno a produkováno samotným Kilpatricem. Zatímco se v současné době nachází v Nové Anglii, toto album je ovlivněno jeho pobytem v Coloradu a na Středozápadě a soundem Jeffa Buckleyho, Soundgarden, Slinta, Killing Joke, Pink Floyd, Leonarda Cohena, My Bloody Valentine a bezpočtu dalších.

Poté, co strávil více než 20 let své plodné kariéry psaním, nahráváním nebo vystupováním jako bubeník takových skupin jako Black Light Burns, The Esoteric, Seaspin, Kylesa, F-Minus, Crisis a Today Is The Day, Kilpatric vykročil vpřed, aby představil toto fascinující a působivé vlastní dílo. The Behaviour přivedl k životu s vizí umělecké integrity, vášně a podstaty prostřednictvím desetiletí zkušeností a intuice.

Přestože je tato deska katarzí, očistou a provedením stínové práce v její nejčistší formě vyjádření, je pouze prologem. Hudba je na povrchu temná a melancholická, ale pod bohatě texturovanými vrstvami jsou introspektivní poselství vykoupení, léčení a obnovy. Vyjadřuje pravou podstatu hledání sebe sama v jeho střízlivé reflexi a prostřednictvím mezilidských vztahů mezi sebou, druhými a okolím. Chování je lékem na melancholii, lékem na potlačované emoce, osvícením pro vyvíjející se smysly.

Související odkazy:
www.thebehaviourmusic.com
www.instagram.com/thebehaviourmusic
www.thebehaviour.bandcamp.com


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1414

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *