RockShock

Internetový rockový magazin

Blue Head představují první singl

Text: Tomáš Řeřucha

BLUE HEAD je nová kapela z Brna, kterou dala dohromady trojice renomovaných muzikantů během loňského podzimu. Kapela, za níž stojí Lukáš Woff (GATE Crasher), Dejan Petkovič (Morčata na útěku, Ybca a Bast) a Paramba (Ybca, Pačess, Solfernus, BigBoss) vypustila 1. 3. svůj první singl Merkur 41, na kterém kapele vypomohl hostující bubeník Mickey Mikulica.

O pár dalších informací se podělil Paramba: „Loni na začátku podzimu na společné dovolené na Krétě, tak jak je v Brně dobrým zvykem, jsme na baru ve dvě hodiny ráno založili tuhle bandu a od začátku jsme se domluvili, že kapelu tematicky budeme celou věnovat naší milované Krétě, kam se pravidelně vracíme do Aqia Marina. První singl je důkazem toho, že to opravdu myslíme vážně, a už teď můžu říct, že další dva singly budou následovat do konce roku. Vzhledem k tomu, že jsme spolu dlouholetí přátelé a jsme spolu rádi, vyhlídky na naše první album nemusí být vůbec daleko.“

Po lyric videu ke skladbě Merkur 41, o které se postaral frontman kapely Isacaarum a uznávaný grafik T. F. Hanzl aka Chymus, bude následovat v létě další song, který kapela opatří videoklipem. Všechny novinky najdete na FB kapely.

Facebook – www.facebook.com/blueheadbandcz


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1258

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *