RockShock

Internetový rockový magazin

Kapela DneskaNe vydává psycho videoklip k písni Z krve tvý

Text: DneskaNe

DNESKANE je svižná čtyřčlenná rocková kapela, která vás uhrane svými energicky zběsilými koncerty doprovázenými mlhovými efekty a důvtipem frontmana. Mají za sebou už tři studiová alba, spoustu singlů a přes deset videoklipů.

Videoklip k písni Z krve tvý je předposlední ze stejnojmenného nejnovějšího alba. Videoklip natočil a sestříhal Mark Criss Pö, bubeník kapely.

Pár slov o písni: „Píseň Z krve tvý vznikla původně jen jako akustická slátanina, kdy šlo o vyjádření bolesti a emocí. Když poprvé zazněla na zkušebně, tak jsme si řekli, proč ne, a začali jsme vytvářet text ve slokách a postupně jsme ji dotlačili do zdárného konce. Bylo to poprvé, kdy jsme nad textem přemýšleli všichni, a podle nás je text v této písni opravdu skvělý. Písnička je o toxickém vztahu mezi dvěma lidmi, kdy nemůžou být spolu a zároveň bez sebe, přičemž se vzájemně ničí.“

Kapela jede už druhé turné k nejnovějšímu albu Z krve tvý a na jaře si dá přestávku od koncertování, aby se mohla opět naplno věnovat nové tvorbě.

Tento rok ji můžete zastihnout ještě 28. 10. v Olomouci, 3. 11. v Hranicích, 1. 12. v Brně, 2. 12. v Kroměříži a 8. 12. v Ostravě.

Celé nové album k poslechu:
www.digitonmusic.lnk.to/140380Zkrvetv

Sledovat je můžete na:
www.dneskane.cz
www.facebook.com/Dneskane
www.instagram.com/dneskane
www.youtube.com/c/dneskane


DALŠÍ AKTUALITY

Líbil se vám tento článek?

Zde jej můžete ohodnotit!

Průměrné honocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hodnocení! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Views: 1209

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *